See pikk teekond oma pulmani võib noorpaari veelgi rohkem ühtsemaks liita ja teil kahel on justkui oma väike saladus, mida ainult teie ise teate. Ja see olukord on ääretult põnev, kus vanemad, sõbrad ja pulmakülalised saavad küll esmast teavet kutsete kaudu, aga pulma põhiolemus avaneb oma täies ilus ikkagi pulmapäeval.

Kuidas olla targalt ise oma pulma arhitekt ja millest alustada?

Iga arhitekt alustab korraliku vundamendi ladumisest ja mida tugevam on vundament, seda püsivam on sellel ka tulevane maja.

Pulmakorraldus on täpselt sama, kui majaehitus, kus kõige tähtsam on korralikult valatud vundament, millele toetub sellel olev maja ehk siis kordumatu ning segmentiderohke pulmapidu.

Peo vundamendi koostisosadeks on noorpaari ootused peole, peo eelarve, peo stiil, külaliste arv, peokoht, tseremooniakoht, pulmavanem, catering, muusika, foto — video, dekoor.

Maja osadeks, millega esmast kiirust pole, võib pidada riietust, sõrmuseid, kutseid, ilutulestikku, transporti, ööbimist, peo inventari (telk, lauad, toolid, toolikatted), üllatuskülalisi, juuksurit, meiki, kingiinfot, pulmajärelvalvet.

Peod on oma stiililt erinevad ja noorpaaril tuleks välja mõelda, millises stiilis pidu nemad soovivad. Näiteks vastuvõtustiilis 3-4 tunnise ajagraafikuga, maalähedased, kus mängib rolli kaunilt suvine Eestimaa loodus, mõisapeod, kus on väljapeetum stiil või siis stiilipeod.

Mis on pulmakorralduse edu valem?

Pulmakorralduses on eduvalemi võtmekomponent kvaliteetne info, et sellele ehitada üles oma kordumatu, aga samas ainulaadne pulmapidu.

Hea pulmakorraldus on nagu tipporkestri poolt esitatud kaunis sümfoonia, kus iga noot on täpselt omal kohal. Kõlab suurelt? Aga kord elus toimuvale pulmapeole pole allahindlust!

Pulmapeo kuningas ja kuninganna olete ju teie, noorpaar, kellele on see esimene sellisel kujul suurem pidu.See on imeilus päev, elu tähtsündmus, mille korraldamise nimel tasub pingutada.

Teil on täna olemas võimalus hankida endale tubli pulmakorraldaja Pulmaraamatu näol.

Pulmaraamatus kirjutavad geobioloogid Rein ja Ave Weber muu hulgas ka Paide Vallimäel nende poolt leitud suuremõõtmelisest energiaväljast, millesarnast ei leidu isegi lähiriikides ega teistes põhjamaades. Nii nagu armastus algab südamest, võib õnnelik abielu saada stardi ajaloolisest ja energeetiliselt laetud paigast Eestimaa südames. Kel soovi oma abielu alustada Eestimaa Südames asuvast energiaväljast, siis võtke aga julgelt Südamemaja agentuuriga ühendust.

Kui olete Pulmaraamatu läbi lugenud ja soovite teha suurt ja vägevat pidu ning teid haarab seesmine tundmus, et vajate siiski inimlikku abikätt, siis pöörduge julgelt pulmakorraldajate poole. Meil on Eestis õnneks päris mitmeid erineva käekirjaga särasilmseid peokorraldajaid, kes tulevad rõõmsal meelel alati appi.

Iga pulmakorraldaja tööeetika aluseks on kirjutamata reegel — parim pulmakorraldus sünnib peokorraldaja ja kliendivahelise heatahtliku ja rõõmsameelse koostöö vormis.

Pulmapidu ja selle segmendid on kõik teie enda nägu ja kuna tänane pulmapidu on oma olemuselt täiesti valikutevaba, siis saate kujundada just sellise peo nagu teie südamesoov või stiil seda ette näeb.

Olge julged oma pööraseid unistusi elu viima!

Järgmisel nädalal kirjutame sellest, mida peab silmas pidama siis, kui üks abiellujatest on välismaalane.