Kuuba

See Kariibi mere pärl on tõeline unistuste sihtkont. Valged ja pikad liivarannad, külm mojito ja türkiissinine meri. Kas on üldse veel rohkem midagi vaja?

Island


Pealinn Reykjaviki pöörane ööelu loob kontrasti vulkaanilisele pinnale ja ülimalt võimsale loodusele. See on nagu kaks ühes reis, mida te kumbki ei unusta.

Nicaragua

See Kesk-Ameerika piirkonnas asuv riik on oma boheemlasliku võluga tõeline reisimagnet. Sinna võiksid oma sammud seada need, kes hindavad looduse võlu ja ei otsi ülimat luksust. Sõbralikud inimesed, ilusad rannad ja soe päike on märksõnad, mis Nicaraguat kirjeldavad.

Oman


Kui Lähis-Ida tõelised hitid on siiamaani olnud Abu Dhabi ja Dubai, siis Oman on nende kõrval kolmas täht. Tegemist on ülimalt luksusliku kohaga, kus sinisel merel ei ole ei otsa ega äärt ja hommikuid alustatakse klaasikese šampanjaga.

Botswana

Botswana on imeline paik neile, kes lisaks turistilõksudele ja liivarannale ka oma mesinädalatelt seiklust otsivad. Aafrikas asuv pärl on looduslikult täpselt selline nagu me televiisorist harjuma oleme näinud. Kirju loomastik, vinged elamused ja unustamatu reis on garanteeritud.

Ecuadori Andid

Peruu ja Machu Picchu jätavad sageli Ecuadori Andide piirkonna enda varju. Tegelikult on seal aga palju näha ja kogeda. Tegemist on tõelise looduse imega, piirkonnaga, mis sobib neile, kes looduses matkata ja uusi paiku avastada armastavad.

Sri Lanka idarannik

Kõik turistid kogunevad tavaliselt just Sri Lanka läänerannikule. Olge teie aga targemad ja korraldage oma mesinädalad nii, et just saare idarannikul peatute. Seal leidub veel palju avastamata loodust, inimtühje romantilisi liivarandu ja uskumatult sinist merd.

Allikas: Elle