Eelmisel esmaspäeval sai Kari Duane kõne oma tütrelt Quinnilt, kes teatas, et nädalavahetusel toimuma pidanud pulmad jäävad ära, sest peigmees teatas, et ta ikkagi ei taha abielluda. Kari lohutas oma tütart, kuidas oskas, aga edasi tuli tal paratamatult mõelda sellele, et mis saab kogu sellest toidust, mis juba ettevalmistamisel oli ja ruumidest, mille renti enam tagasi ei saa. Toidu ja ruumide peale oli läinud 35000 dollarit (mis on umbes 30800 eurot) ja nüüd tuli kõige sellega midagi ette võtta. Kari tuli ideele korraldada pidusööming kodututele inimestele.

Quinn ei suutnud arusaadavatel põhjustel ise kohale tulla — talle oleks see olnud liiga valus kogemus — aga Kari on õnnelik, et ta suutis täiesti kohutavast situatsioonist midagi head korraldada.

Üks õhtusöögil käinud mees, Rashad Abdullah, kes tuli kohale koos oma naise ja viie lapsega, rääkis, et kui on väga raske aeg nagu tema perel praegu on, siis on selline žest tõeline õnnistus, mis annab lootust, et kõik saab korda. Rashadi naine lisas, et see on väga liigutav, kui inimesed, keda ennast on tabanud selline krahh, leiavad endas soovi ja jõudu aidata abivajajaid — see on tõeline ja omakasupüüdmatu heategu.

Loodame, et peagi läheb paremaks ka mahajäetud pruudil ja ta leiab peigmehe, kes ei põgene ja jääb alatiseks tema kõrvale.

Allikas: KCRA