Etikett ütleb, et
abielluda ei sobiks smokingus
, seda juba sellepärast, et smoking on pidulik õhturiietus, mida kantakse peale kella 18.00., enamus laulatusi on aga päevasel ajal. Etikett soovitab tumedat ülikonda, shaketti või frakki, mis nõauab ka külalistelt tunduvalt pidulikumat riietust kui seda tavaliselt pulmades näha on.

Frakk aga on sobilik talviste, õhtusemate pulmade puhul.
Shakett on brittide traditsiooniline pulmaülikond, mida kannavad peigmees ja lähisugulased. See koosneb mustast v?i hallist pintsakust, hallist vestist ja musta-hallitriibulistest pükstest ning ascotist (eriline kaelaside, mis sageli kaunistatud pärliga). Eestis on kõige levinum peigmehe riietus siiski smoking. See on ilmselt kõige lihtsam ja kättesaadavam lahendus.

Shakett oleks eestlastele võib olla ka liiga uudne, tegelikult aga kõige stiilsem on mõni eriline ülikond huvitava vesti ja näiteks ascot-kaelasidemega. Ülikond võib olla mõnd ootamatut värvi, näiteks kasvõi valge, palju annab juurde ka mustriline vest.

Meeste riietuse kohta pulmas kehtib ka üks tore reegel. See on, et kõik olulisemad mehed pulmas ehk lähisugulased kannavad sama tüüpi ja sama värvi ülikonda.Kui peigmees kannab smokingut, siis teevad seda ka teised mehed, kui ta kannab shaketti, siis ka teised jne. Loomulikult ei maksa seda vahvat kommet üleliia tõsiselt võtta.