Üks pulmakülaline avaldas Mumsnetis pisut koomilise loo hiljutisest pulmapeost, kus pruudi ema jõi end nii täis, et tegi ühel hetkel lausa püksi ja pruutpaari sugulased pidid ta pulmast ära, voodisse toimetama.

Ta jagas seda meenutust Mumsnetis ühe postituse all, kus paluti jagada kõige piinlikumaid hetki pulmadest. Mõned teised inimesed jagasid ka oma naljakaid mälestusi, ühel puhul mängis DJ näiteks pruutpaari esimese tantsu ajal totaalselt vale laulu. “Bändi U2 loo asemel, mida tal paluti mängima, pani ta käima hoopis loo nimega “I still haven’t found what I’m looking for” (tõlkes: “Ma pole siiani leidnud seda, mida ma otsin” - toim.)!”

Tundub, et esimesed tantsud toovadki sageli endaga kaasa unustamatuid hetki. Üks inimene jagas ka oma mälestust: “Ma olin pulmas, kus esimene tants leidis aset peale isa-tütre tantsu — kõik pidid vaatama, kuidas pruut tantsib kõigepealt oma isaga ja siis laul muutus ning peigmees võttis üle. See oli väga koomiline ja veider!”

Aga oli ka pulmi, kus pulmakülalised teatasid oma sõprade pulmas enda kihlusest või kus selgus, et ühelegi peigmehe sõbrale pruut tegelikult üldse ei meeldi. “Paljud sõbrad polnud isegi nõus pulma kohale tulema,” selgitas üks pulmakülaline.

Lugejad, kas ka teie olete kogenud pulmas piinlikke momente? Jagage neid ka meiega ja naerame koos!

Allikas: The Sun