Koomik usub, et fraasi "kuni surm meid lahutab" asemel peaks abielu olema uuendatav leping, et paarid saaksid pärast kindlaid perioode otsustada, kas nad tahavad koos edasi olla või lahku minna. Inglismaal tehtud uuringu järgi leavad 25 protsenti 18-24 aastastest, et abielu peaks olema tähtajaga leping, mida saab uuendada, ent samas minna ka uue partneri manu.

Smurthwaite, kes monogaamsetest suhetest palju ei pea, leidis, et ajutine leping suunaks inimesi rohkem abielluma ja enda suhte kallal vaeva nägema. "Minu meelest on kummaline, et me ei räägi absoluutselt sellest, mis saab siis, kui inimesed lahku lähevad. Ometigi on ju fakt, et väga paljud suhted purunevad ja tihtipeale see on traumaatiline," rääkis naine.

"Kui su igakuine telefoniarve on 80 eurot kuus, ent saaks sama diili 25 euroga, siis ilmselgelt inimesed valiksid selle. Kui olla suhtes kellegagi, kes viib välja sööma kord kuus, ent olemas oleks variant, kes viiks välja kaks korda nädalas, siis ratsionaalne oleks ju valida see!" põrutas koomik.

Hea lugeja, anna teada, kas abielu on püha või peaks tõepoolest selle institutsiooni uuendama?