Võttis pruudi selga ja kappas nende sviidi poole. Keegi aga ei märganud, et pruut oli röövitud. Eks paarikesel endal oli vanust ka palju ja abiellumisesoov tuli ka äkki, juhumõttena, mistõttu ilmselt pruut ja peiu parim sõber noorpaari sviidi seestpoolt lukku keerasid.

Peigmees ja sõbrad said aimu kummalistest häältest sviidi sees ning hakkasid pruuti välja nõudma, küll keelitasid ja meelitasid, kuid pruut ei tulnud. Lõpuks, tunnike-paar möödas, tuli pruut koos parima sõbraga välja ning teatas, et tema enam peigu ei tahagi — võtab hoopis parima sõbra ära.
 
Kui nüüd tundub see jutt väljamõeldisena, siis kahjuks see nii pole. Pulmapidu jätkus küll, kuid peig läks minema ja uue pruutpaari eest võeti hulganisti alkoholi. Kahjuks jäi maksmata kõigile tegijatele alates peokohast kuni fotograafini. Pidu oli põnev aga viis meid kõiki miinusesse.

Teine lugu pruudiröövis pole pooltki nii vahva. Juhtus nimelt, et pruut viidigi niisama lihtsalt minema. Nii, et keegi pole teadnud kuhu ja kelle poolt. Isegi telefoninumbrit pole jäetud. Peig oodanud siis tundi-pool, kuni lõpuks kuskilt on kontaktid leitud ja röövijaga läbirääkimisi peetud. Lõpuks saadi pruut tagasi.

Kolmas lugu, kus pruudi vennad nooriku röövisid, tegi välismaalasest peiu väga vihaseks — miks pidi keegi pruuti varastama? Nimelt varastati pruut ses pulmas ära kahel korral. Üks kord — no olgu, aga kaks korda! Miks ometi?


* * *

Tegelikult on pruudiröövi komme tänapäeval ikkagi üks väga kole ja tobe asi. Kui tahad šampust või viina — siis küsi otse noorpaarilt. Pruudi röövimine esiteks venitab peo pikemaks, aga pruutpaaril on ju tellitud kellaajaliselt kõik teenused ja ajakavagi paigas: tort kell 12, fotograaf ja pulmaisa lahkuvad kell 12.30…

Pigem tekitabki selline traditsioon tänapäevases pulmas segadust, paksu pahandust ja lööb lihtlabaselt ajakava sassi. Pruudi paanikast ja peiu pahameelest rääkimata.
Seega kallid pruudiröövijad — mõelge enne kui pruuti röövite. Mõelge noorpaari peale, te ajate terve nende ajakava sassi ja kui tahategi ära röövida — varustage nii peig kui ka iseendeid telefoniga, et nõudmised saaksid kiirelt esitatud ja pruut maksimaalselt veerand tunniga tagasi, siis ei tehta kellelegi kahju.
____________________

Hakka rahvaajakirjanikuks!

Et saada rahvaajakirjanikuks, registreeru
. Registreerunud kaastöötajad saavad preemiaid. Registreerimata kaastööd on teretulnud

või
.

Toimetaja vaatab saabunud info läbi, vajadusel täpsustab, paremad palad ilmuvad Delfis.