Austraalia pulmateemalises Facebooki grupis kütab kirgi postitus, milles kirutakse maapõhja üks peast segi läinud pruut.

“Ta valetab kõige ja kõige kohta. Ta on kõige egoistlikum ja ärahellitatum väike jõmpsikas keda ma kunagi kohanud olen”, kirjutab üks pulmapeole kutsututest.

“Ta nõudis, et peika tühistaks oma poissmeestepeo ja tuleks hoopis tema tüdrukute õhtule, ainult sellepärast, et ta ei tahtnud, et mees teiste naistega kohtuks. Mees peaks kaasa võtma ka pruudi kaheksa-aastase venna. Naine tahtis, et peigmees vahetaks oma isamehekohalt välja oma venna ja asendaks ta rikka ja vallalise noormehega — ikka selleks, et oma pruutneitsi temaga paari sokutada,” kirjeldas pulmakülaline.

Lisaks rikkus ta ära meheõe rasedusest teatamise hetke, viies jututeema kiiresti oma pulmadele tagasi teatega, et mehe kingade jaoks raha ei ole, sest ta on tellinud endale kolm pakki Victoria´s Secretsist.

Vastuvõtul alkoholi ei pakuta, sest selle jaoks raha pole, ka toidu jaoks mõeldud summad suutis pruut lõhki lüüa ning käskis külalistel toidu endale ise kaasa võtta. Iseendale organiseeris ta aga hõrgu roa. Küll aga pakkus ta lahenduseks, et kui inimesed soovivad juua, kinkigu nad pulmadeks sularaha, mille eest arve makstakse.

Mehe perel ei lubanud ta pulmade korraldamises osaleda.

Tundub nagu unelmate naine, kellega abielluda, kas pole ;)

Möödunud nädalal lõi välismaa meedias laineid ka lugu teisest pruudist, kes plaanis pulmi pidada välismaal ja eeldas, et kõik kutsutud maksaksid kinni 3000 dollarilise visiidi välisriiki + teeksid kalli pulmakingi, et “nemad oma elu ilusaimat päeva nautida saaks.” Kui tulekust teatas viiekümnest kutsutust vaid seitse, läks pruut marru ja sõimas kõik kutsutud põhjalikult läbi. “Me ju tühistasime oma pulmad Tais ja peame peo hoopis Havail, mis teil viga on, et te ei raatsi meie peale natuke kulutada?” marutas ta.