Kui aus olla, siis ei tekkinud pähe üldsegi mõtteid, et kas pulmad peaksid olema mingis eristiilis-värvides või kas kutsuda külalised koos lastega või mitte. Selliseid küsimusi ja mõtteid lihtsalt ei tekkinud ja kohe algusest peale oli päris selge, mida me tahame ja mida mitte. Lihtsalt oli vaja väga selgelt paika panna oma soovid. Selles mõttes, et meie pulmad pidid olema ja on siiski pigem pereüritus kui ainult pidu „suurtele inimestele“. Kõik need kutsutud külalised, kellel on lapsed, said oma kutse stiilis: “ …. perega“ , mis annab selgelt mõista, et kaasa võib võtta terve oma pere, kuhu kuuluvadki loomulikult lapsed. Ilmselge on see, et keegi koera või kassi kaasa võtma ei hakka, kui ka nemad külaliste jaoks pere tähendavad.

Kuna meie kutsutud külaliste hulgas väga palju lapsi ei ole, kõigest ca 15% külalistest ja neid kokku saada väga tihti võimalik ei ole, siis tahtsimegi, et meie suurest päevast saaksid osa ka kõik lapsed. Meie jaoks tundus see täiesti loomulik, et kõik lapsevanemad oma võsukesed pulma kaasa võtavad. Kui paluda kutsutud külalistel oma mudilased koju jätta, siis peaksid nad leidma selleks päevaks endale hoidja ja tegelema veel kõiksuguste muude lisakohustustega, mis kindlasti küll suur probleem ei oleks, kuid miks peaks lapsed sellest toredast päevast ilma jääma? Meile on oluline, et kõik meile kallid inimesed kohal oleksid. Loomulikult saab iga külaline ise otsustada, kas tulla koos lapse/lastega või siiski mitte. Peaasi, et külalised ise end hästi ja mõnusalt tunneksid.

Lastele me eraldi ka peolauda ette valmistama ei hakka ja ka toitlustaja oli selles osas meiega ühel nõul. Sest esialgu on lapsed niikuinii arglikumad ja tagasihoidlikumad, nagu ka täiskasvanud kindlasti ja miks panna neid veel oma vanematest eemale istuma? Hiljem, kui kõik on peol juba kohanenud ja end julgemini tunnevad, saavad lapsed ja täiskasvanud juba ise otsustada, kas vajadusel valida omale muu istekoht peo nautimiseks või mitte. Ja ega see istekoht nii tähtis ju olegi. Loodetavasti on enamik külalisi siiski tantsupõrandal ja näitavad oma tantsuoskusi.