Siis olime juba ülikonna ja kleidi otsinguil. Mina käisin oma kleiti koos emaga välja valimas ja silma jäi kohe esimene ilus loodusvalge kleit mannekeeni seljas. Kleidi ostsin ära juba nädal pärast selle nägemist. Kahe nädala möödudes läksime juba koos Uvele ülikonda ostma. Välja valituks sai kriitvalge triibuga uhke ülikond. Kui ma teda selles ilusas ja uhkes ülikonnas nägin, siis tuli pisar ka silma, sest sel hetkel nägin, et mul oli tõesti maailma kõige kenam mees — justkui prints valgel hobusel.

Kuid peale ülikonna ostu jäi mulle sisse närima mingi imelik tunne, et äkki minu loodusvalge kleit ei sobigi Uve valge ülikonnaga kokku ja olin mitu ööd täiesti magamata selle tõttu. Kurtsin oma muret ka emale, kes soovitas mul poodi tagasi minna, et ehk leian sealt hoopiski mõne teise kleidi, mis esialgu mul kahe silma vahele oli jäänud. Võtsin oma ema ja õe kaasa ning läksimegi koos tagasi, lootuses, et äkki leian sealt midagi palju ilusamat ja mulle sobivamat.

Erinevaid kleite vaadates ja imetledes leidis mu õde ühe lumivalge kleidi ning soovitas mul seda proovida. Olin algul natukene sellele vastu, sest arvasin, et see pole just kõige parem variant minu jaoks. Kuid kleiti selga proovides pidin ära minestama, sest see oli lihtsalt nii-nii ilus. Lausa uskumatu!! Kuidas ma seda kleiti kohe ei näinud?! Isegi minu väike õelaps jäi suurte silmadega mind vaatama ja imetlema. Teadsin sel hetkel, et olin leidnud omale selle õige. Õnneks saingi kleidi välja vahetada ja nüüd on mul tõeliselt kaunis ja uhke pulmakleit kapis oma päeva ootamas. Meie sooviks oli ka, et enne laulatust peigmees pulmakleiti ei näeks, siis on mehel mida oodata!

Peale kleidi vahetust olen rahulikum kui kunagi varem, sest tunnen, et olen teinud õige valiku. Soovitangi kõikidele tulevastele pruutidele: proovige alati erinevaid pulmakleite ja võtke natukene järelemõtlemisaega! Ärge rutake kleidi ostmisel kohe esimese valikuga, nagu seda tegin mina! Vastasel juhul võite tunda kahetsust oma südames kuni pulmapäevani!

Samal päeval soetasin kleidi juurde ka valged pärlitega kingad, mis minu kleidiga justkui valatult sobisid. Uve sai omale ilusad ja ainulaadsed valged kingad Ameerikast, mis tema õde talle meie soovil sealt kaasa ostis. Nüüd oleks vaja leida veel puuduolevad aksessuaarid, mis meil lähiajal samuti plaanis soetada on.

Juba järgmisel kuul ehk paari nädala pärast peame tegema kirikuõpetajale avalduse, mille alusel soovime end paari panna. Õnneks on meie kirikuõpetajal olemas ametnikuõigus, mille alusel saab ta ise meid ametlikult juba kirikus paari panna, minemata ise perekonnaseisuametisse enne või pärast pulmi mingeid dokumente täitma. Juba pulmapäeval kirikus pabereid allkirjastades saame me ametlikult abikaasadeks!