Muidugi oli vaja sõrmust kohe proovida. Peab mainima, et seda kanda oli päris uhke tunne. Ei jõua ära oodata, mil need lõplikult sõrme panna saame. Praegu ootavad need ehtekarbis oma päeva!

Paar päeva tagasi sai räägitud natuke pulmapeost ka meie välja valitud õhtujuhiga, kes meie pulmapäeval rahvast koordineeriks ja juhiks ning meile sel päeval suureks toeks oleks. Kuna tänaseni pole me veel nö „laua taga“ kokku saanud, siis oligi vaja kokku leppida, millal saaks koos maha istuda ja asjadest lähemalt rääkida. Mida tahame meie ja mida arvab tema, kuidas ja mida võiks sel päeval läbi viia.

Kuidas me üldse oma pulma õhtujuhi valisime? Kui pulmade korraldamisega sai alustatud jaanuaris, siis kohe päris alguses sai hakatud otsima ka õhtujuht/pulmaisa, kes meie pulmast teeks kauni ja meeldejääva peo. Google oli selles osas väga suureks abiks. Lisaks kasutasime ja kasutame ka edaspidi www.pulmad.ee lehekülge, kust leiab palju huvitavat ja olulist infot, mis puudutab pulmade korraldamist. Sellelt kodulehelt me leidsimegi mõningad kontaktid, kelle poole oma õhtujuhi sooviga pöörduda võiks.

Arvasime, et kuna pulmadeni on jäänud veel kaheksa kuud, siis kindlasti leiame meie soovitud päevaks ka omale mõistliku hinnaga õhtujuhi, kuid kahjuks olid enamus neist sellel päeval juba kinni! See oli meie jaoks uskumatu ning väike tagasilöök meie plaanides. Oli võimalik saada ka vähem tuntud, üldse tundmatuid inimesi või amatööre, kes samuti seda tööd teeks, kuid hinnad oli ikka päris kõrged! 

Tuli taas mõtlema hakata, et kuidas ja kelle me siis pulmaisaks saaksime. Loomulikult oli ülimalt tähtis leida inimene, kes seda tööd ka varem teinud on ning kes seda väga tõsiselt võtaks. Rahul peame olema nii meie kui ka kõik meie külalised. Peale pikemat mõtlemist ja arutelu leidsimegi meile sobiva inimese, keda me mitmeid aastaid tundnud oleme. Vana koolivenna, kes on sellel alal väga asjalik, kogenud ja professionaalne. Valikul sai ka määravaks tema poolt eelnevalt korraldatud ja läbi viidud mitmed üritused ning suur teadmistepagas selles vallas.

Suurt rolli mängis siin teenusehind, mis tuttava näol on pisut väiksem ja mahub meie eelarvesse, kuid see-eest teame, et saame inimese, kes teab mida ta teeb. Juba kooliajal oli ta suur organisaator, esineja/laulja, naljamees ja muidugi äärmiselt tore inimene, kes suutis igal üritusel ka kõige melanhoolsema ja tagasihoidlikuma inimese rahvaga kaasa elama panna. Ka täna tegeleb ta erinevate ürituste korraldamise ja läbiviimisega. Töö tulemusega on seni kõik rahul olnud ja oleme saanud ainult positiivset tagasisidet tema kohta. Meie valikut kiitsid õnneks ka meie pereliikmed, kes teda teavad ja tunnevad ning temast ainult palju head arvavad. Oleme oma otsusega väga rahul, sest teame, et saame kvaliteetse ja hea teenuse, mõistliku ja mõlemaid pooli rahuldava hinnaga.

Meie soovitus oleks tulevastele abiellujatele see, et kui teil leidub tutvusringkonnas inimesi, kes saaksid teid aidata pulmade korraldamisel kaasa löömises, siis kindlasti paluge neilt abi. Nad on kindlasti seda nõus kaasa tegema ning teevad seda suure hoolega. Võidate nii teie kui ka nemad ise!