Meie õnneks leidsime mitmeid erinevaid e-poode, mis just tegelevadki pulmaaksessuaaride müümisega. Ka valik on päris suur ja mitmekesine, mille seast leiab iga pruutpaar omale sobivad ja vajalikud asjad. Kahjuks ei ole meil Eestis eriti selliseid hästi varustatud kauplusi, mis ka kõiki neid erinevaid aksessuaare pakuks ja just erinevale maitsele. Mõned kauplused küll on, kuid kahjuks väga kasina valikuga. Kui on muidugi kindel soov, siis saab ka kaupluses tellimuse teha, kuid see võtab omajagu aega. Kui olin loori otsinguil, siis oli see täiesti võimatu ülesanne, sest mitte ükski kauplus ei pakkunud just sellise stiili ja pikkusega loori, nagu mina soovinud oleksin. Lisaks pidin ju arvestama loori valikul ka kleidi stiiliga. Kõik loorid, mida oli võimalik saada, olid liiga lühikesed, sätendavad ja üldse mitte sobivad. Jäigi ülesandeks leida sobiv loor mõne e-poe või edasimüüja kaudu, arvestades, et loori ka õigel ajal kätte saaksin. Edukas otsing viis sihile ning leidsin inimese, kes loore, pulmakleite ja muid toredaid asju välismaalt tellib. Tellimus sai tehtud välja valitud kaunile loorile ja valgetele kinnastele. Ka lõpphind koos transpordiga oli äärmiselt hea, võrreldes kauplustes olevate hindadega. Nüüd jääb üle vaid oodata, millal tellitud asjad saabuvad, et neid juba koos kleidiga proovida.

Teisigi vajaminevaid aksessuaare oleme üritanud ühest e-poest välja valida, et siis kõik asjad korraga teele pandaks ja need kätte saaksime. Tänu suurele valikule on võimalus valida erinevate värvide, kujunduse ja kaunistustega aksessuaare, mis valiku oluliselt lihtsamaks ja kergemaks teevad. Kuna ka meie kirikuõpetaja oli meiega samal nõul, et meie abielusõrmuseid peaks hoidma keegi usaldusväärne, veidi suurem laps mingil alusel, siis otsustasimegi, et meie valime selleks aluseks sõrmustepadja. Nagu eelnevalt mainitud, siis erinevates e-poodides on aksessuaaride valik tõeliselt lai ja nii saigi leitud sobivate värvide ja suurusega sõrmustepadi. Peab veel välja mõtlema, kes selleks usaldusväärseks sõrmustehoidjaks saada võiks.

Leidsime ka armsa korvi roosi kroonlehtede jaoks, millest saaks õielehti kirikupõrandale puistata. Sellegi ülesande peaks saama pisut suurem laps, kes sellega toime tuleks. Sobilike aksessuaaride otsimine on olnud üks huvitavamaid ja toredamaid tegevusi, sest oli näha võrdlemisi palju erinevaid lahendusi ja võimalusi. Lisaks saab ohtralt juurde ideid ja mõtteid, kuidas muuta oma pulm veelgi huvitavamaks.