Kõige tähtsam on, et kõik olulised ametid sai valmis tehtud ning nüüd veel vaja läbi mõelda, kes ja millise ameti omale saab. Kui pulmaametitest lähemalt rääkida, siis meil oli vaja leida graveerija või siis erinevatele pindadele graveerimistöid teostav ettevõte, kes graveeriks väljavalitud ametid ning meie nimed ja pulma kuupäeva. Õnneks oli see lihtne, sest Tartus oli teada üks suurim ja parima teeninduse ning kvaliteediga ettevõte, kes graveerimistöid teostab. Lisaks mängis olulist rolli ka eelnev koostöö nendega, mis andis selgema ja parema ülevaate ettevõtte enda ja nende hinnakirja kohta. Sai küll uuritud teisi graveerimistöid teostavaid ettevõtteid ja eraisikuid, kuid siiski otsustasime nende kasuks juba eelkõige väga hea teeninduse ja suurepärase hinna tõttu.

Peale esialgset ideed, millised meie pulmaametid peaksid olema sai kohe mitu e-maili laiali saadetud erinevatele inimestele, kes võiksid graveerimistöid teha. Kaasa arvatud meie väljavalitud ettevõttele, kuna nendega on varasemalt juba koostööd tehtud. Siis sai juba teada orienteeruvad hinnad ning sai otsustatud lasta teha proovitöö, et näha, kas meie idee ka õnnestub. Ja tulemus oli super ning oodatust isegi parem. Seejärel sai ülejäänud 14tk ametimärke graveerija juurde viidud ning siis jäigi oodata telefonikõnet või e-maili millal töö valmib ning oma pulmaametid koos tekstiga kätte saame.

Meie valisime ise ka teksti suuruse ja stiili, mis meie arvates oleks pulmaametitel kõige väljapaistvam ning sobivam. 1,5 nädala pärast saimegi vastuse, et meie tellitud töö on valmis ning võib meenetele järgi tulla. Ja oleme saadud töö ja tulemusega väga väga rahul! Nüüd ootavad need pulmaametid oma päeva, mil need saaks väljavalitud külalistele kaela riputada ning mille järgi saab iga külaline oma ametikohustusi täitma hakata.

Kuid kõigepealt peame välja selgitama, milline amet kellelegi sobiv oleks. Olles ise erinevates pulmades külaline olnud ning kuulnud tuttavate ja sõprade kogemusi pulmades jagavatest ametitest, siis väga paljud külalised on saanud omale ameti, mis neile ei sobi, mida nad lihtsalt täita ei suuda, ei viitsi või ei taha. Kui tegemist on näiteks äärmiselt tagasihoidliku ja häbeliku inimesega, siis ilmselge on see, et ei tahaks teda ebamugavasse olukorda panna ja nimetada teda näiteks „Toostilugejaks“. Sellise ameti saaja peab ilmselgelt aeg-ajalt kõikide külaliste ees nii mõndagi ütlema ja rääkima. Talle võib leida mõne teise sobiva ameti, milles ta end hästi tunneks.

Kui tegemist on sellise inimese puhul väga hea tantsijaga, siis sobib talle kui rusikas silmaauku „Tantsulõvi“, teades, et selles vallas tal probleeme tekkida ei tohiks. Tahame öelda seda, et meie oleme otsustanud ,et kõik väljavalitud ametid läheksid ka õigetele inimestele.

Ei taha me kedagi ebamugavasse olukorda panna või veelgi enam kuulda hiljem nende endi käest, et keegi teine oleks võinud seda või teist teha ning neile oleks sobinud midagi muud. Meie tahame, et iga ametisaaja ka oma kohustusi täidaks. Kindlasti ei pea nad seda täie tõsidusega võtma ja muretsema hakkama, kuidas ja mida teha vaid loominguliselt kaasa mängima ja andma endast parima.