Külalisi huvitab:
* Kas tort on maitsev. See jääb kõigile meelde ja see, kas tort on uhke ja maitsev või nigel ja kuiv, paneb pitseri kogu peole.

* Kas muusika järgi saab ka tantsida. Kui tellid bändi, kelle muusika järgi saab heal juhul vaid viisakalt õõtsuda, oled astunud sügavale ämbrisse.

* Kas joogid on tasuta. Muidugi nad mäletavad, kas nad pidid lisaks kenasti riidesse panemisele ja kalli kingituse toomisele ka ise oma kokteilide eest maksma.

* Milline on õhtujuht. Kas ta laseb kõigil pidutseda või tirib küllalisi pidevalt mängudesse, kõnesid pidama ja käib neile üleüldiselt terve õhtu pinda?

* Millised olid teised külalised. Kui su pulma tuleb terve hulk vallalisi sõbrannasid, peaks peigmees kutsuma kõik enda vabad ja nägusad noormehed.

* Kui põnev on pruutpaari kõne. Kui teiste kõned kõrvust mööda lähevad, siis see, mida on paaril teineteisele öelda, huvitab alati kõiki.

* Kus nad peavad istuma. Kui sa surud oma sõbranna nurgalauda oma vanatädide vahele istuma, saadab ta sulle terve õhtu tigedaid pilke.

* Milline on pruudi kleit. See on ainus riietus tervel peol, mis kõigile lisaks enda omale ka meelde jääb.

Külalistele ei lähe korda:
* Millised on lilleseaded. Tore, kui lilled on uhked ja ilusad, aga ainsad lilled, mida nad veidi kauem viitsivad imetleda, on pruudikimbus.

* Milline on toit, kuni see on söödav. Ära näe vaeva ülipeenete ja kallite roogade tellimisega, külalised tahavad lihtsalt kõhu täis süüa ja õhtu põhirõhk ei peaks olema toidul.

* Mis on teie avalaul. See, mis loo järgi te oma esimese tantsu teete, ei lähe kellelegi teisele eriti korda, pigem ootavad nad, et saaks ise minna tantsuplatsile keerutama.

* Mis on pruudil jalas. Kas pruudil üldse olid mingid erilised kingad, arutleb vast mõni naine hiljem, aga üldine huvi puudub ja seega ei maksa kingadele eriti suurt summat ka kulutada.

Allikas: The Frisky