Nende viimaste paaride jaoks pakuksimegi välja lahenduse, kuidas neil aidata otsustada abiellumise kasuks, või siis panna nad lihtsalt selles suunas mõtlema.

Nii armas, aga samas ka kurb on vaadata paarikesi, kellele tundub, et pole midagi abiellumise ja kõige sellega kaasneva vastu. Ometi puudub see miski, mis annaks väikese tõuke, et nüüd võikski alustada pulmade peale mõtlemist.

Pulmad.ee pakub välja ühe tagasihoidliku võimaluse, millega saab olla abiks kallitele sõpradele pulmakuupäeva lähemale toomisel. Selleks võimaluseks oleks KINKEKAART. Ostes kinkekaardi, saate valitud summa ulatuses Pulma-ja Peoagentuurist teenuseid ja kaupu.

See võiks olla sõprade poolt väike liikumapanev jõud, et "kas juba saab ka pidu või mis!?" Summa ei pea olema suur, piisab ka 500 kroonisest tõukest sõprade poolt, et aidata otsustada.

Kinkekaarti on võimalik soetada kahel viisil:

1. Tulete Pulma-ja Peoagentuuri kontorisse Maakri 44-34, Tallinn ja saate kohapeal kõik vajaliku kinkekaardi soetamiseks. Oleks palve, et Te igaks juhuks helistaksite ette tel. 646 6612, kuna oleme väga liikuvad.

2. Kui meie kontorisse tulla pole võimalik, siis palun helistage meile ja lepime telefonitsi kokku, kuidas kõik lihtsaimal viisil korraldada.