1. Kehv koogi-etikett

Olenevalt paaridest otsustavad mõned määrida pisikese koguse pulmatorti ka teineteisele näkku, et see siis hoolitsevalt sealt näpuga maha pühkida. Aga tegelikult tuleks mõelda läbi, kas seda ikka tasub teha.

“Minu jaoks on kõige ohtlikum märk see, kuidas paar torti lõikab. Mõned inimesed otsustavad seda määrida nalja pärast igale poole, mõned mitte,” rääkis üks pulmafotograaf. “Tavaliselt käituvad mõlemad pooled sarnaselt. Nad teavad, mis teisele meeldib ja nad ei määri seda talle näkku, kui ta teab, et see talle ei meeldi. Vahel otsustab üks neist (tavaliselt peigmees) määrida terve oma kallima näo sellega kokku, et seeläbi talle piinlikkust valmistada ja teda pahandada. Ma olen seda korduvalt näinud ja kõik need paarid, kelle eludega ma kursis olen, on tänaseks lahutanud.”

Selle mõttega nõustus veel üks pulmafotograaf. “Ma vannun, et kõik paarid, kes on lõpuks lahku läinud, on teineteise näod koogiga ära määrinud. Ükski viisaka käitumisega paar ei ole. Ehk on tegemist austuse märgiga?” rääkis üks meesterahvas.

2. Tüli tähtsal päeval

Kuigi pulmad ongi nii pruudi kui ka peigmehe jaoks üsna stressirikkad, siis suur tüli tähtsal päeval on halb enne.

“Üks paar, kelle puhul me loodame, et me neid enam kunagi ei näe, tülitses terve päeva. Nad vaevu vaatasid teineteisele otsa ja see oli nii kohutav,” avaldas üks fotograafide duo. “Me pidime paaril korral peigmehe näole naeratuse Photoshop’ima, et ta näeks vähemalt tseremoonialgi õnnelik välja. Meil pole õrna aimugi, kas nad on veel koos, aga ennustame, et mitte.”

See, kuidas toimib pruutpaari koostöö tseremoonia päeval, ütleb nende abielu kohta ka nii mõndagi. “Kui nad teineteist (ja mind) sel stressirikkal päeval austavad, on see hea märk sellest, kuidas nad ka tulevikus probleemidega toime tulevad,” kinnitas üks naine.

3. Väga vaikne paarike

Täpselt samamoodi nagu talumatult lärmakas käitumine viitab probleemidele, võib seda kahtlustada ka liiga vaiksete inimeste puhul. Vähemalt nii väidavad nende fotograafid. “Ühes pulmas oli peigmees, kes tseremoonia ja pulmapeo ajal vaevu kümme sõna suust välja sai. Seevastu pruut ja tema ema olid ekstreemselt lärmakad ja põnevil,” rääkisid nad. “Pruut tahtis, et kõik oleks “ideaalne”. Ma viisin neile kaks nädalat hiljem pildid ja mees oli ikka vait. Pruut aga kurtis piltide üle, sest peigmees ei naeratanud neil piisavalt. Ta küsis isegi allahindlust, sest ma ei suutnud meest piisavalt õnnelikuna näidata. Nad lahutasid aasta pärast.”

4. Soov partnerit muuta

Tavaliselt kohtuvad pruutpaarid enne tähtsat päeva oma pulmafotograafiga, et panna paika, milliseid pilte nad hiljem näha loodavad. “Proovin neid inimesi esmalt tundma õppida, et saaksin ka nende hobisid või unikaalseid jooni pildile püüda,” rääkis üks fotograaf. “Suur ohumärk on see, kui üks osapool proovib ilmselgelt teist muuta. Ühes pulmas oli peigmees, kes armastas mängida pokkerit, juua käsitööõllesid, suitsetada sigarit ja oma sõpradega hängida ja videomänge mängida. Mõtlesin teha ägeda pildistamise, kus kõik mehe sõbrad tuleksid ka vanasse kõrtsu kokku ja seal ta näeks oma pruuti jne. Aga siis segas pruut end vahele ja ütles: “Ei, ta ei tegele enam nende asjadega.” Vaene mees istus seal lihtsalt vaikides ja pidin neile korraldama pildistamise hoopis nii, et nad ostsid endale samal ajal kutsikat. Peale pulma, kui alles pilte töötlesin, helistas mees mulle ja ütles, et ta kavatseb abielu lahutada. Tahtsin talle nii väga öelda, et ma oleksin võinud seda juba enne pulmi soovitada, aga proovisin jääda professionaalseks.”

Allikas: Daily Mail