Rearna on üks paljudest naistest, kes on kaasa läinud uue trendiga — neid kutsutakse üksikuteks bridezilladeks ning nad on oma pulmapeo algusest lõpuni ja viimse detailini ära planeerinud….hoolimata sellest, et peigmeest ega isegi kallimat neil veel tegelikult ei ole.

Pruudipisikuga nakatus Rearna möödunud aastal, kui ta külastas St Bartholomew`s kirikut Brightonis. Uhkete võlvide all seistes kujutas ta elavalt ette, kuidas temagi uhkes valges kleidis altari poole sammub, pere ja sõbrad kaasa elamas ja uhkusest pakatamas. Sel hetkel otsustas tütarlaps, et nüüd on jõudnud kätte abiellumise aeg ning alustas viivitamatult pulmapeo planeerimisega.

Juba enne koju jõudmist oli tal osad detailid paigas — altari ette viivad ta isa ja vend ning taustaks kõlab James Blake`lugu “A Case Of You.”

Kleiti märkas ta ühe pruudipoe aknal ning teadis kohe, et just selle peab ta saama! Kleiti proovides valgusid Rearna ja tema sõbranna silmadesse pisarad — see oli tema unistuste kleit! Seitse kuud järjest on naine raha kogunud, et oma unelmate rõivatükk lõpuks endale saada. Ta käib iga kuu vähemalt korra poes seda proovimas ning mõtleb isegi laenu võtmisele, sest mõte kaunist rõivast ilma jäämisest ajab ta nutma.

Iga kuu külastab Rearna ka kirikut, et oma suurpäeva endale silme ette manada ning välja arvutada, kui palju lilli ja küünlaid tal vaja läheb.  Tema parima sõbra koerad riietatakse ülikondadesse ning nende ülesandeks on pruutneitsid (kelle kleidid on loomulikult ka juba olemas) altarini saata.  Kook on sõbrannalt tellitud, kaunistuste ja glasuuri osas kokku lepitud. Pärast laulatust minnakse külalistega koos mereranda päikeseloojangut vaatama. 

Rearna ei kavatse lasta oma hoolikalt planeeritud pulmadelt lihtsalt niisama vastu taevast lennata. Ka õige peigmehe puudumine ei saa olema takistuseks, sest sõbra Jonnyga (23) on ta sõlminud kokkuleppe — kui kumbki neist 30ndaks eluaastaks abielus ei ole, teevad nad selle triki omavahel ära!

Naisteka lugejad, millal teie oma pulmadeks valmistuma hakkasite? Kas esimesed plaanid said tehtud siis, kui peigmees kihlasõrmuse kinkis või alustasite, nagu Rearnagi, planeerimist juba enne härra Õige saabumist?