“Meil paluti panna selga 1900ndatest pärit romantilises stiilis riided ning kutsega käisid kaasas ka fotod tolleaegsetest valgetest pitskleitidest,” kirjutas üks.

Teine jagas: “Ma käisin pulmas, mis oli mägiselt festivaline (?). Suvekleidikesed ja Birkenstocki plätud.”

Kolmas rääkis aga oma kolleegi sugulase pulmast maalähedases küünis: “See polnud nagu Pinterestilik küün, vaid päris küün traktorite ja muuga. Pruut palus, et kõik naised kannaksid kapripükse. Mida kuradit?”

“Ma pole näinud teemasid nagu “pidulik telkimine”, “sinu parimad matkariided” või “kummikute kokteilipidu” (mu lemmik… sest nad tahtsid, et kõik oleksid pidulikud, aga õues oli vihmane ilm),” kirjutas veel üks kasutaja.

“See polnud väga veider, aga käisin pulmas, kus külalistel paluti kanda musta ja valget. Muidugi ükski naine ei tahtnud valges tulla, mistõttu seal oli palju musti kleite… nii palju, et õues seistes küsiti kelleltki, et kelle matused täna on,” meenutas kommentaator.

Mõni külaline kutsuti ka tseremooniale, kus kõik pidid panema selga Tim Burtoni temaatilised kostüümid või riietuma nii nagu nad läheksid Inglismaal teed jooma.

Nii tundub Pia nõudmine isegi üsna okei, või mis?

Allikas: Daily Mail