Tavaliselt ei määra paarid abieluettepanekut tehes või vastu võttes kohe kindlaks pulmapäeva. Võtke endale aega, et otsustada, milline aeg sobib kõige paremini teile ja teie kaaslasele.

Sobivat päeva otsides alustage sellest, et arutate milliseid pulmi te tahate. Kui te olete alati ihanud lumiseid pulmi, siis juuli ilmselt ei sobi. Igal juhul seiske vastu kõrvalisele survele abielluda ajal (ka aastaajal), mis teie jaoks ei sobi. Pareerige see vastates lihtsalt: "Me ei ole kuupäeva veel kindlaks määranud."

Kuupäeva välja mõtlemisega teie vaevad ei piirdu. Valmistuge reaktsioonideks: "Ei tule kõne allagi!" Olgu see kauge sugulase pulm või nädal, mil teie onu tavaliselt sõpradega kalal käib, põhjuseid on tuhandeid, miks te sellel päeval abielluda ei saa. Mõnel juhul võivad põhjused olla mõjuvad ja teil tuleb pulmapäeva muuta, enamuses see aga nii ei ole. Lähtuge sellest, et võimatu on leida päeva, mis sobiks ideaalselt igaühele. Kuna tegemist on teie pulmadega, siis on teil igal juhul õigus jääda oma otsusele kindlaks.

Viimased katsumused algavad vahetult pulmade eel. Inimeste plaanid muutuvad, külalistel kerkivad uued probleemid ja teil palutakse pulmapäeva muuta. Kui probleemid teid isiklikult ei puuduta, ärge andke alla. Pulmapäeva muutmine on sageli seotud ka rahaliste kulutustega ja milleks endale lisaprobleeme tekitada.

Pulmapäeva dispuut ei ole midagi enneolematut. Te võite vabalt aega muuta, kui te seda tahate. Aga ärge laske end selleks mõjuva põhjuseta sundida.