Pulmatoitlustaja viis nõuannet pulmapeo menüü koostamiseks

 (1)
Pulmade teemapäev Õnnepalees
Pulmade teemapäev ÕnnepaleesFoto: Eero Vabamaegi

Pulmade cateringiga tegelev Reelika Tiik-Koppa annab väärt nõu, kuidas pulmapeo toidulauda katta ning mida roogade valikul silmas pidada.

1. Vana hea kartulisalat on publikulemmik. Ükskõik kui peen menüü ka ei ole, seda välja jätma ei peaks.

2. Kui on plaanis pikad pulmad, nii et registreerimine toimub pärastlõunal ja pidu on mõeldud kestma hommikuni, soovitame ka hilisõhtust snäkki pakkuda.

3. Lastel võiks pulmas olla oma laud, sest nemad ei pruugi kõigist peentest söökidest rõõmu tunda.

4. Toidu kogus peab olema kooskõlas peo kestusega — kuuetunnise peo puhul on vaja inimese kohta 800 g — 1 kg toitu.

5. Suvises pulmas tasub kaaluda klassikalise vahuveini alternatiive pärast tseremooniat: kergemaid kokteile nagu sangria ja bool või värvilt huvitavamat, roosat vahuveini. Mõelda tuleb muidugi ka lastele ja karsklastele!

Loe lisaks Anne&Stiili eriväljaandest Unistuste pulmad!