Esimene asi, mis inimestele pulma ette kujutades meelde tuleb, on tavaliselt pruut imekenas valges kleidis ja suur pidu rõõmsate inimestega. Kõigil on hea olla, pruut ja peigmees naudivad oma elu kõige kaunimat päeva.

Külalistel võib olla raske riideid valida. Tahaks ju olla pidulik, aga mitte liiga… Ja just riiete valimisel võib juhtuda, et vähemalt üks pulmakülalistest teeb katastroofilise vea. Ta avastab, et tal on ilus ja kergelt pidulik valge kleit, ning ta otsustab selle selga panna.

See on pruudi jaoks elu kõige tähtsam päev, kus ainult tema tahab särada. Tal ei ole vaja mitte mingisugust konkurentsi. Niiet jäta see endale meelde — pulma minnes pane selga ükskõik mis värvi kostüüm, aga ära iialgi kanna üleni valget. See võib osade pruutide jaoks olla ääretult solvav.

See ei kehti muidugi siis, kui teil on varem pruutpaariga kokkulepitud, et absoluutselt kõik värvid on lubatud ja sa tead, et pruudil ei ole midagi teise valge kleidi vastu. Järjest enam on levinud ka vahvad peod, kus kõik külalised riietuvad nagu pruut ja peigmees. Kuid kui sa tead, et pulm, kuhu sa lähed, ei ole selline, siis jäta heaga valged riided koju.

Allikas: Insider