Kas sa tead, et pead kõvasti tööd tegema?
Mehega koos elamine ei ole ainult lust ja lillepidu. Mõned ütlevad, et kui inimesed on teineteise jaoks õiged, siis ei tule töötada ja vaeva näha. Neid inimesi kutsutakse lahutajateks. Tõsi, su abielu ei peaks olema ööpäevaringselt töö, kuid on päevi, mil sellele tuleb kulutada ekstraenergiat.

Kas sul on huumorisoont?
Mehega koos elamiseks on huumori olemasolu vajalik ja esimene inimene, kelle üle sa pead oskama nalja heita, oled sina ise.

Kas sa tead, et mõlema panus pole alati 50-50?
Kui arvad, et sina annad poole ja saad kohe ka pool vastu, siis on aeg pilvedelt alla tulla. On päevi, mil sa annad endast 90 protsenti, kuid ülejäänud 10 protsenti jääb tulemata. Võib mööduda nädalaid ja lausa kuid nii, et panuste suhe on tasakaalust täiesti väljas. Jäta meelde, et oled pühendunud elule temaga ja selle elu jooksul läheb kõik lõpuks uuesti tasakaalu.

Kas sa suudad leppida partneri puudujääkidega?
Ta jätab prill-laua üles? Pane see alla! Ta lauakombed pole päris sellised nagu peaks? Vaata sellest mööda. Katsu näha tema väikseid tüütuid harjumusi, kui temale iseloomulikke ja isegi armsaid kiikse. Tema veidrused teevadki temast selle mehe, keda sa armastad, niisiis aktsepteeri meest sellisena nagu ta on ja võta vastu nii hea kui halb.

Kas sul on oma mehe suhtes reaalsed ootused?
Põhilised ootused nagu hästi kohtlemine, truudus ja ausus on juba abielutõotustega kaetud. Kui tahad pikka ja õnnelikku abielu, siis ära võrdle oma partnerit meestega filmidest — need on näitlejad, kellele on kõik sõnad ette kirjutatud. Kui suudad sellesse niimoodi suhtuda, hakkad rohkem hindama armsaid žeste, mida su oma mees teeb, ja mis kõige parem — need on päris!

Kas sa tead, et võrdlemised võivad mõjuda abielule hukutavalt?
Nii nagu sõrmejäljed, on ka iga abielu unikaalne ja kaks inimest teevad selle just enda jaoks eriliseks. Kui su sõbranna räägib, kui romantilisele puhkusele mees ta viis, siis naerata, mitte ära pöördu oma mehe poole küsimaks “noh, millal SINA mind kuhugi viid?” Su sõbranna võis välja jätta fakti, et mees ütles reisi jooksul talle midagi, mis ta nutma ajas või piilus rannas teisi naisi, pannes sõbranna end ebakindlt tundma. Sa ei tea kunagi, mis toimub ilusa eesriide taga ja saad olla kindel vaid selles, mis on teie kahe vahel.

Kas tead, et mees kõneleb ka sõnadeta?
Naistel ei saa jutt kunagi otsa, kuid loe raamatuid selle kohta, kuidas mehed suhtlevad või aruta seda ema, tädide ja vanaemadega. Ta ei pruugi öelda kümme korda päevas, et armastab sind, kuid ta võib võtta su autol bensiinipaagi täis, kui see tühjaks on saamas või katta sind tekiga, kui sul on külm. Äkki toob ta sulle klaasi veini, kui sa vannis oled või kuulab su hilisemaid sõbrannaprobleeme, kui ta on maruväsinud ja tahaks kõige rohkem hoopis magama heita. Sa pead oskama lugeda, mõista ja hinnata meestekeelt!

Allikas: hollywoodflicks.com