Maalilised maakodud ja kaunistatud heinaküünid saab vähese vaevaga romantiliseks peopaigaks kohandada.

Teiseks eelistuseks on kujunemas privaatsed väikesaared, kus pisikeses puukirikus kohalik kirikuõpetaja tseremoonia siiral ja vaoshoitud moel läbi viib. Saarepulmi kavandades on muidugi hea teada, et paaripaneku õigused on ka laevakaptenitel. Nii saab pisema pulmaseltskonnaga jahil registreerimise läbi viia, samal ajal saarele pulmapeopaika purjetades, kus sobiva ilmaga ootab pidulisi lageda taeva alla kaetud peolaud värskelt suitsutatud kala ja koduõllega.

Mõistlik on peopaiga ja toitlustamisega seotud teemad pulmakorraldajaga eelnevalt läbi arutada, et pulmapäeval saaks pruutpaar ikka päeva nautida ja end üllatada lasta. Esmalt tulekski broneerida peokoht, pulmaisa, muusikud ja fotograaf. Teha tuleb toiduvalik ning sobitada juurde veinid ja kangemad napsud. Mozart catering pakub selleks korraldada proovisöömine, et teaks täpselt mida pulmamenüüsse valida. Samas võib ka kõik pakutav jääda üllatuseks.

Suvepulmad peetakse suures osas välitingimustes

Suviste pulmapidude ja vastuvõttude kõrghetk on käes. Nii suuremate kui ka väiksemate pidustuste puhul on toitlustusel märgiline tähendus. Ka lihtsate vahenditega korraldatud pulma võib pelgalt hästi õnnestunud toiduvalikuga meeldejäävaks muuta, nagu ka toitlustuse ebaõnnestumisel suurejoonelise peo pettumuseks pöörata.

Eestis ja ka Soomes parima hinna ning kvaliteedisuhtega catering-teenust pakkuv Mozart Catering on BBQ Cateringi bränd. 2008. aastal alustas süvenevast majanduskriisist hoolimata BBQ Catering aktiivset tegevust ja tõi turule Põhjamaades unikaalse köögi — liikuva köögi. Ratastel väliköök võimaldab pakkuda pulmapidudel toiduelamusi sõltumata ajast ja kohast. Soe toit valmib kohapeal klientide silme all mobiilses köögis ja tegelikult polegi vahet, kas tegu on pulmade ja grillipeo, juubeli või gurmeeõhtusöögiga. Suudame tippkvaliteeti pakkuda ka ekstreemsemates oludes.

Erilisel ja kordumatul moel korraldatud pulmad jäävad kindalt meelde. Hea tooraine, toidu värskus ja õige temperatuur ning teeninduse meisterlikkus on pulmapeo toitlustuse edu valemiks. Üllatada saab pulmaseltkonda näiteks keset metsa või mereranda kaetud rikkaliku pulmalauaga, mida külalised oodata ei osanudki. Või siis pulmad asustuseta saarel, kus valgetes kinnastes kelnerid serveerivad merenadidest hõrgutisi kadakate vahele kaetud pulmalauas. Eriliste lahendustega pulmapidude korraldamisel  on oluline eeltöö, et kõik ootused ja soovid oleks selgeks räägitud. Tähtis on kooskõlastada ajagraafik, et värske toit sooja naeratuse saatel kõigile korraga kätte jõuaks.

Meilt saab tellida toitlustust ja erinevaid lisategevusi pulmapidude erilisemaks muutmisel. Teile sobiva kuupäeva broneerimiseks soovitame pulmade korraldamist alustada võimalikult varakult. 

Soovides pakkuda sündmustele meeldejäävat toiduelamust, teeb meeskond südamega tööd selle nimel, et iga tähtpäev oleks meeldejääv ja eriline. Sellest ka Mozart cateringi tunnuslause — Muusika Sinu kõhule! Vaata ka meie Facebooki lehte.
Jaga
Kommentaarid