Proovimeik ja soeng

Korralikul meigil ja soengul on sinu elu ühel kõige tähtsamal päeval üks väga oluline roll. Meik ja soeng peavad olema kvaliteetsed, hästi tehtud ning vastu pidama terve pulmapäeva. Sa pead hea välja nägema nii päikese käes kui siseruumides ja meik peab vastu pidama nii lumes kui tormis. Panen Sulle südamele, et valiksid oma pulmapäevaks professionaalse meigikunstniku ja soengu tegija. Nii võid olla kindel, et meik saab just see õige ja su lokid ei kao 30 minutit peale juuksuritoolist tõusmist. Kindlasti lase endale teha proovimeik ja soeng nii ei saa sa pulmapäeval halva üllatuse osaliseks.

Tutvumissessioon

Ilusad fotod oma pulmapäevast saad sa siis kui valid omale just selle õige fotograafi. Kui olete endale pulmapäevaks fotograafi juba välja valinud ja teile tema stiil meeldib, soovitan teil ikkagi teha üks tutvumissessioon. Nii läheb pulmapäeval lihtsamalt. Fotograaf on inimene, kes on terve pulmapäeva teie kõrval, jälgib iga teie liigutust ning jäädvustab need. See peab olema inimene, kellega te ennast hästi tunnete ja keda võite 100% usaldada. Ja lisaks kõigele muule saate proovisessioonil ka erinevaid poose harjutada.

Varu ilupiltide tegemiseks aega

Üks suuremaid vigu, mida tehakse on see, et ilupiltide tegemiseks ei jäeta päevakava planeerimisel piisavalt aega. 10 minutiga ei saavuta seda, mida jõuaksite ära teha 90 minutiga. See ongi tegelikult kõige minimaalsem aeg ilupiltide tegemiseks. Nii saab pildistada erinevates kohtades, teha kunstipäraseid detailipilte, portreesid, paaripilte jne. ilma, et peaks pidevalt kella vaatama.

Enamjaolt tehakse ilupildid ennem piduliku osa algust, kuid julgustan teid mõtlema ka veidi teistpidi. Kõige ilusamad pildid saab 1-1.5 tundi ennem päikeseloojangut — siis on valgus kõige mahedam ja romantilisem. Arutage pulmakorraldajaga läbi, küll tema juba külalistele tegevusi leiab, et teie samal ajal pildistatud saaksite.

Naudi päeva

Sa oled oma pulmapäeva organiseerimisega juba nii palju vaeva näinud siis võta see päev „vabaks“ ning palu pulmapäeval oma vanematelt või parimalt sõbralt abi- las nemad tegelevad jooksvate küsimustega ja probleemide lahendamisega. Sinu asi on päeva nautida ja pisiasjadele mitte mõelda. See päev on teie kahe päev, olge mängulised ning julgege näidata teineteisele oma tõelisi tundeid. Olge loomulikud ja tundke end vabalt.

Jäta meelde lihtsad nipid, kuidas pildil ilusam välja näha:

  • Keera puus kaamera poole, toetu kaamerast kaugemal olevale jalale, keera ülakeha kaamera poole.
  • Lõug ette ja pisut alla- nii näib kael peenemana ning silmad suuremad ning väldid lõualoti tekkimist.
  • Hoia käsi kehast pisut eemal, tekita käte ja keha vahele „õhku“- nii näivad käed ja keha peenemad.
  • Naera südamest, naerata silmadega — nii jääb tulemus kaunis ja loomulik.
  • Kui sul on oma lemmik näopool või soeng sätitud ühele küljele siis seisa kaamera poole just selle küljega
  • Harjuta näoilmeid ja poose peegli ees.
  • Hoia lillekimpu umbes naba kõrgusel- nii näivad käed peenemad ja figuur joonistub ilusasti välja.

Need on lihtsad, kuid väga tõhusad nipid, mis töötavad iga kehakujuga. Kui kardad, et unustad tähtsal päeval kõik siis usalda oma fotograafi, küll tema teab, mis pildil ilus välja näeb ning suunab sind vajadusel õiget poosi või ilmet võtma.