Daily Maili teatel on külalistele piletite müümine Euroopas ja USAs juba ammu levinud praktika ning nüüd juurutatakse seda ka Ühendkuningriigis. 7% pulmaküsitlusele vastanud pruutpaaridest oli valmis oma külalistele peo eest arve esitama.

See käib nii: pruutpaar arvutab kokku, kui palju ühe inimese kulu on ning küsib kas sama summa või kui ollakse eriti heldes tujus, siis natuke väiksema rahasumma külaliselt osalemise eest tagasi. See, muuseas, ei tähenda, et pulma võib minna ilma kingituseta, vaid pilet arvestatakse kingitusele lisaks!

Rahakogumise eesmärk on võimaldada pruutpaaril korraldada just nii uhke ja võimas pulmapidu nagu nad on alati unistanud, kuid mille läbi viimiseks neil endil finantse pole. Aga kui iga külaline oma osa kinni maksab, saavad nad endale lubada just nii vapustava kleidi, uhke mõisapeo, vägeva bändi ja lõpuks kalli pulmareisi välismaal, nagu ajakirjadest loetud ja filmidest nähtud. Vähetähtis ei ole muidugi ka see, et taolise meeletu pulmapeoga on võimalik kõik jälgijad Instagramis ja Pinterestis pahviks lüüa.

Pulmakorraldaja Helen Hopkins aga kinnitab, et külalistelt raha küsimisega võid sa küll saada unelmate pulmapeo, aga jääda ilma paljudest headest sõpradest, kes taolise rahalunimisega nõustuda ei pruugi.