Külaline valges kleidis
Kõik teavad, et pulma ei minda valges. See jäägu pruudile, kes saab teiste seas särada. Siis aga tuleb üks preili üleni valges ja hoobilt on su pulmas kaks valget kleiti. Ajab ikka vihale küll, kas pole?

Mida teha? Mine aja talle veini peale. Usu, ta on selle ära teeninud.

Lastega paarike
Oled kutses selgelt viidanud, et ootad kedagi koos kaaslasega, kuid tema on otsustanud võtta kaasa ka oma kuueaastase poja ja kaheaastase tütre. Nad ei püsi kirikus vait, samuti krimpsutavad nina toidu peale. Ja kui tantsuks läheb, võtavad kaks kakerdajat enda alla poole põrandast.

Mida teha? Küsi läbi lillede, millal lastel uneaeg on. Loodetavasti saavad nad vihjest aru.

"Avatud baar, siit ma tulen!"
Avatud baarist ta juba kasu lõikamata ei jäta, tellides endale iga veini ja kokteili, mida pakutakse. Mõne aja pärast on ta juba silmnähtavalt purjus ja hetk hiljem jääb lilleseade najale tukkuma.

Mida teha? Kutsu talle takso.

Maalt ja hobusega
Sugulasi ei saa kutsumata jätta, kuid mõnikord on sugulased tõelised matsid. Nad matsutavad lauas, tõstavad endale ette meeletud kuhjad (ja küsivad juurde!), võtavad agaralt viina, möirgavad kõva häälega naerda ja hakkavad lõpuks hoogsalt jenkat vihtuma.

Mida teha? Säti nad kõik ühte lauda kaugel nurgas, võimalusel nurga taga.

"Ma mäletan, kuidas Liisa kord täis peaga …"
Su purjakil sõbranna otsustab hakata kõne pidama. Ja see on tõesti armas ning ta üritab olla vaimukas, kuid millegipärast piirduvad ta naljad sinu elu kõige piinlikumate seikadega. "Oi, ma mäletan, kuidas sa olid täis nagu kännuämblik ja pugesid Tõnisele püksi, aga mul on hea meel, et sa leidsid ikkagi väärt mehe endale. Ole mureta, küll hakkab ka teil voodis klappima!"

Mida teha? Enne, kui ta jõuab kahesajale inimesele rääkida, kuidas sul esimest korda päevad hakkasid, pilla "kogemata" oma pokaal maha. Tähelepanu on mujal ja sinu maine päästetud.

“Issand, milline maitsetu lilleseade!”
Ta käib ringi sellise näoga, nagu tunneks ta pidevalt rõvedat haisu. Igal võimalusel teeb ta mõne märkuse, et väljendada oma rahulolematust kogu ürituse korralduse suhtes. Tort on kuiv, alkohol odav, toidud ei maitse, muusika täiesti väljakannatamatu, su kleit võiks olla pisut teistsugune ja üleüldse, miks sa Peetriga ei võinud abielluda?

Mida teha? Samal ajal kui ta räägib, nihku vaikselt rahva sekka. Tagane hiilides ja hoolitse selle eest, et teie teed õhtu jooksul (ega kunagi) enam ei ristuks. Kui su ämm sind ei salli, oled õnnesärgis sündinud. Siis saad neid omavahel tutvustada ja nad saavad koos teie pulmi vihata.