1. “Üks teetassike ja alustaldrik. Sellele olid graveeritud kinkijate nimed.”

2. “Kuu aega enne pulma helistas mulle mu ämm ja palus mul umbes kümme asja kinginimekirjast eemaldada. Teised pereliikmed olid talle väitnud, et nad olid need asjad ära ostnud, aga mitte päris sealt, kuhu mina nad ostlema saatsin. Need olid väga head kööginoad, mida ma olin aastaid endale saada soovinud. Need olid kallid, mistõttu ootasime, et külalised ostaksid meile ühe või kaks, aga mitte tervet komplekti. Ja nüüd olin ma üllatunud, kui suuremeelsed nad on.

Päev pärast pulmi avasime kinke ja selgus, et sugulased olid meile ostnud hoopis terve komplekti odavaid kööginuge toidupoest. Ma arvan, et nad leidsid hea pakkumise, aga kuna me need noad olime kinginimekirjast eemaldanud, ei olnud ka keegi teine meile neid õigeid nuge kinkinud. See pole mingi suur asi, sest kasutasime meile kingitud raha nende ostmiseks, aga ma olen alati mõelnud, et mis need sugulased meist mõtlesid. Me naerame iga kord, kui sellele mõtleme.”

3. “Sageli kingivad inimesed pulma puhul raha. Mu abikaasa sugulane kinkis meile aga inetu laualina ja pildiraami. Me maksime üle 40 euro tema ja ta naise eest ning lisaks 25 eurot mõlema nende lapse eest. Oi, kui närvi see mind ajab!”

4. “Üks kink oli kalakujuline veekann, millel vesi väljub kala suust. See on nii inetu ja meil on täpselt null mereteemalist asja kodus. See on ühest uhkest poest ja mu vanemad muidugi arvavad, et see on hirmnaljakas.”

5. “Mu peapruutneitsi ostis meile pudeli Hello Kitty veini ja kaks erinevat veiniklaasi… See ajas mind päris segadusse. Ja kui ma veini avasin, oli see kõige rõvedam asi, mida ma kunagi joonud olen. Kallasin selle kohe kraanikausist alla.”

6. “Vastikud küpsised. Ma ei oleks iial uskunud, et keegi meile veidra kingi teeb, aga need olid kohutavad! Ja imelik pulmakink üleüldse.”

7. “Me saime kingiks kasutatud kokaraamatu (millelt olid lehed välja rebitud, märkmeid ja markeriga väljavõtteid tehtud jne), mis oli pakitud katsikute teemalisse kinkekotti. Ilmselgelt võtsid nad suvalise asja oma kodust. Seal peitusid küll mõned head retseptid, aga veider ikkagi ju?!”

8.“Meile kingiti pakk peekonit ja ma mõtlen nagu 9 kilogrammi peekonit! Jagasin selle kõigile oma lähedastele laiali ja meile jäi ikka endale liiga palju alles.”

9. “Ma sain kingituseks inetud nõud, mida katsid Mehhiko teemalised sombrerod.”

10. “Me pole kõiki oma kinke veel avanud, aga seni on kõige veidram olnud korvike, kus oli sees mingi filmi DVD, päts leiba, mille kehtivusaeg oli lõppenud ja pakk soola.”

11. “Kõige hullem kink, mis mu õde sai, oli isetehtud lambikesed, mis olid valmistatud lutsukommi pulkadest. Tema abikaasa veel arvas, et nad võiks neid kasutada (muidugi, ta vanaema kinkis need), aga mu õde hoidis need mõned kuud kastides ja siis viskas minema.”

12. “Mu abikaasa rikas onu kinkis meile kasutatud kohvitermose ja kollase rätiku. Väga veider! Alles aastaid hiljem sain teada, et ta kinkis mu abikaasa vennale sama kingi kuus kuus pärast meie pulmi.”

Lugejad, millised on teie kõige veidramad pulmakingid, mis keegi teile kinkinud on?

Allikas: delish