Tulime talle hommikul koju järgi ja võtsime kaasa. Riietasime tema Soome sõjaväe (liiga väikstesse) dressidesse ja panime noorte kiivri pähe ja asja juurde kuuluvad prillid ette. Alguses viisime ta kaljult nööriga alla maanduma. Terve päeva aja pakkusime talle energiajooki (meie oma segu) mis päeva lõpuks võttis ikkagi energia ära. Instruktorite näpunäitede järgi tulime kaljult alla, ja ühekorra Poissmees tuli ka nägu ees. See oli mõnus sport ja tegevus, mida kõik said proovida.

Peale seda tulime linna ja andsime Poissmehele laste skuutri ja kaardi, mille järgi ta pidi lõunakohale jõudma. Ise sõitsime muidugi autoga. Jõudsime McDonaldsi juurde ja jäime Poissmeest ootama. Tema jõudiski mõne aja pärast kohale, ja hakkas juba mõtlema, millist einet tahab. Aga nii lihtne see polnud. Meie küll läksime sisse einet sööma, aga Poissmees pidi ise endale söögi tegema.

Andsime talle ühekordselt kasutatava grilli ja purgi oasuppi, mille ta pidi sõjaväe asjadega soojaks ajama. Rahvas oli päris huvitatud ja inimesi kogunes vaatama, kuidas töö sujub. Ise sõime hamburgerit sees ja vaatasime akna läbi, kuidas Poissmees oma suppi soojendas. No lõpuks ta jäi sellega väga rahule, ja ütles, et oli ikka parim oasupp üldse.

Pärast söömist andsime Poissmehele jälle skuutri ja kaardi, millega ta pidi järgmisesse punkti jõudma. Meie sõitsime jälle autoga, ja kohapeal läksime sauna. Poissmees nautis kogu aeg usinasti meie poolt tehtud energiajooki.

Peale sauna riietasime Poissmehe haigla patsiendiks ja panime ka mähkmed jalga. Lasime Poissmehel pakkuda linna naiskodanikele vererõhku mõõtmist ja kerget massaazhi ühe euroga. Ime küll, ta leidis ka mõne kliendi ja sai oma taksoraha teenitud. Seda oli ka vaja õhtu lõpuks.

Muidugi tegime talle ka särgi, milles oli Parim Enne–päev ja tema pilt ees, mida ta uhkena kasutas pärast seda kõike. Poissmees oli juba väsinud ja täis. Lisaks õhtu hakkas läbi saama, seega viisime ta ilusti koju oma tuleva naise juurde. Pulmadeks tegime piltidest albumi, kuhu kirjutasime jutu päevast, et ka Poissmees saaks seda pärast vaadata.