Esimesteks ohumärkideks on uuringu andmeil naise hoolimatus ja emotsionaalne eemalolek. Kuid märke on veelgi, siin on neist välja toodud kümme. Vahemärkusena olgu öeldud, et kuigi järgmise nimekirja koostasid teadlased just naisi uurides, peab nii mõnigi neist ka meeste puhul paika.

1. Naine hoiab lastest eemale, lootes nii tõmmata enesele partneri tähelepanu.

2. Naine veedab endisest rohkem aega kaubanduskeskuses mööda poode jalutades. Poodlemine on omamoodi teraapia, mis aitab naisel end teostada.

3. Naise kaal on tõusnud. Naised kompenseerivad seksi puudumist söömisega.

4. Naine töötab või tarbib alkoholi varasemast rohkem. See võib olla püüe partnerist eemalduda.

5. Naine kasutab sõpradega vesteldes varasemast enam ilkuvaid ja kurje kommentaare. Miski on ilmselgelt valesti.

6. Naine jääb end ise rahuldades partnerile vahele. See on enam kui selge märk, et vajadus ületab võimalused. Kuid… küsi temalt juhtnööre. Kui aga kaaslane tunneb end seksist rääkides ebamugavalt, ütle talle ausalt, et sa ei ole veel täpselt aru saanud, KUIDAS talle meeldib. “Ma ei oska sind ilmselt veel korralikult rahuldada, kuid ma tõesti sooviksin osata. Kas see on see miski, mis sulle meeldiks?”

7. Naine on muutunud riivatumaks. Kui partner toob koju sekslelusid või pakub ühist pornofilmiõhtut, siis tasub tähelepanelik olla: su kaaslane vajab senisesse voodiellu ilmselgelt midagi uut.

8. Naine on seksides passiivne. Liikumatuna ja osavõtmatuna lamamine käib mõnikord voodirõõmude juurde. Kuid liigsel kordumisel võib see olla märk voodimuredest: ainuke viis selgust luua on olukorrast rääkida.

9. Naine on viimasel ajal palju seksikamalt riides. Ta saadab partnerile juba selgeid signaale — “Oled unustanud, et ma olen seksuaalne olend. No vaata mind ometigi!”

10. Naine suhtub oma partnerisse kriitilisemalt kui varem. Ta tunneb, et partner ei märka teda piisavalt — ei, mitte ainult seksides, vaid ka lihtsalt niisama vesteldes. Rahuldus sünnib lugupidamisest, austusest, hoolivusest, armastusest ja tahtmisest — seda nii emotsionaalses kui ka füüsilises mõttes.

Allikas: Best Life