1 Peletab insulti

Mehed vähendavad infarkti- või insuldiohtu poole võrra, kui nad on seksuaalvahekorras kolm või neli korda nädalas. Ja kuna trenn on osa vananemise vastasest protsessist, aitab seks teil kauem elada.

2 Valuvaigisti

Seks võib olla suurepärane valuvaigisti - see vabastab endorfiinid, mis tekitavad samasuguse kaifitunde kui trenn ning leevendavad valu. Seks viib meestel üles testosteroonitaseme, mis aitab tugevdada luustikku.

3 Kaalukaotus

Seks aitab teil kehakaalu kaotada. Mõnel hinnangul kulutab seks normaalse kehakaaluga naisel niisama palju kaloreid kui tennisemäng. Kolm korda nädalas seksuaalvahekorras olevad mehed kulutavad sellega aastas 7500 kalorit. Hea uudis on ka see, et seksiga ei ole võimalik liialdada, eeldusel, et tegemist on turvaseksiga. Kui te ei põe suguhaigusi ning olete hea tervise juures, siis piiranguid ei ole. Aga kui te olete rasestuda püüdev naine, siis on mõistlikum olla vahekorras perioodil, mil eostamisvõimalused on kõige paremad. Te peaksite veenma parterit seksist või masturbeerimisest paar päeva enne vahekorda hoiduma, et ta spermarakkude arv oleks kõrge.

4 Hoiab teid hea tervise juures

See teeb rõõmu isegi teie ülemusele. Seksuaalselt aktiivsed inimesed on harvemini haiged, selgub Californias läbi viidud 90.000 täiskasvanut hõlmanud uuringust.

5 Lisab paindlikkust

Seks hoiab teid paindlikuna ja kuna see tugevdab ka lihaseid, siis aitab seks parandada ka teie rühti. Seks trimmib teie kõhtu ja istmikku. Teie füüsiline vorm paraneb, kui olete kauem koos ühe partneriga ja tunnete teineteist hästi. Nii et tehke neid harjutusi koos ühises magamistoas - võimlas.

6 Mida rohkem oigeid, seda vähem valu

Orgasm võib leevendada menstruaal- ja muid valusid, sealhulgas peavalu.

7 Võim

Seks stimuleerib naishormooni östrogeeni, mis omakorda on kasulik veresoonkonnale, viib alla vere kolesteroolitaseme ja tihendab luustikku. Nii et veidike armastust tugevdab südant.

8 Leevendab stressi

Seks leevendab stressi. Orgasmi järel lõõgastuvad nii meeste kui naiste lihased täielikult ning te tunnete üldist heaolu ja vähem ängistust.

9 Seks toniseerib

Seks mõjub naise tervisele kui toonik. Nädalas vähemalt ühe korra seksuaalvahekorras olevatel naistel on teistest naistest sagedamini normaalne menstruaaltsükkel. Täpsemalt võib selle teema kohta lugeda aadressil www.athenainstitute.com.

10 Kaitse külmetushaiguste vastu

Turvaseks tugevdab teie immuunsussüsteemi. Osa eksperte usub, et orgasm suurendab infektsiooni tõrjuvate rakkude arvu.