1. Durexi läbi viidud uuringu järgi on mehel elus keskmiselt kolmteist sekspartnerit, naistel aga seitse. Uuringust selgus ka, et 66% inimesi on oma numbriga rahul, 22% sooviks, et oleks maganud vähemate inimestega ja 12% soovib, et tal oleks rohkem voodikogemust erinevate inimestega.

2. Keskmine mees kaotab süütuse 16aastaselt, naine 17aastaselt.

3. Vaid 29% naistest saab seksides iga kord orgasmi, samas kui meestel on see tõenäosus 75%. Ühtlasi, 75% naistest vajab orgasmi saamiseks alati ka käsi, suud või muid abivahendeid ja 10-15% naistest ei saagi kunagi orgasmi.

4. 56% naisi peab habet seksikaks ja eriti 3-päevast “lohakat” tüügast. Mehi erutab aga kõige enam kuum ja kirglik suudlus.

5. Iga päev seksib vaid 8% täiskasvanutest, 67% tunnistab, et teeb seda aga keskmiselt korra nädalas. Tähelepanu väärib ka asjaolu, et 9% täiskasvanutest seksib oma partneriga vaid korra paari kuu jooksul…

6. Pole enam mingi uudis, et nii naised kui mehed teesklevad aeg-ajalt orgasmi. Cosmopolitani uuringust selgus, et 30% naisi teeb seda, et oma partnerile mitte pettumust valmistada. Vaid 26% naisi jääb voodis alati ausaks.

7. Vaid 58% inimesi julgevad oma partnerile täpselt öelda, mida nad voodis tahavad, mis võib olla ka põhjus, miks ainult 38% on oma voodieluga rahul.

8. Durexi küsitlusest selgus, et 83% inimesi on tegelenud eneserahuldamisega ning 43% meeste ja 22% naiste jaoks on see juba tavaline ja “igapäevane” tegevus.

9. Keskmine vahekord kestab 13 minutit. Cosmopolitani läbi viidud küsitlusest selgus aga, et 50% mehi tahaks, et see kestaks vähemalt pool tundi ja 25% arvab, et ideaalne vahekord kestab veerand tundi.

10. Seks läheb iga aastaga paremaks! 65% üle 50aastastest naistest tõdeb, et seks on nüüd parem kui iial varem, ühtlasi olevat see regulaarsem.

Allikas: ivillage.co.uk