Mängige pisut

Miks mitte käia pärast tööd läbi mõnest sekskauplusest? Kindlasti leiate te sealt midagi, mida oleks lahe proovida. Kui mänguasjad pole päris teie jaoks, siis proovida on ikka põnev. kes teab, ehk avastate midagi uutki?

Looge meeleolu

Tänane seks olgu kõike muud kui argine. Pange mängima mahe muusika, pane selga oma kõige seksikam pesu, asetage voodi lähedale mõned sensuaalsed lõhnaküünlad…

Kasutage raamatutarkust

Avage oma kamasuutra raamat suvaliselt leheküljelt ja asuge asja kallale. Teil pole kamasuutraõpikut? Miks!? Marss raamatupoodi!

Kähku!

Millal te viimati suvalises kohas seksisite, ohuga, et keegi võib teile peale sattuda? Kiire hommikune seks enne laste äratamist ei loe. Köök, koridor, vannituba, auto, trepp… Kohti on lugematul arvul, miks mitte neid kasutada?

Tehke soojendust

Saada juba enne koju jõudmist kallimale seksikas sõnum, kus võid viidata ka oma kavatsustele. See tõstab teie mõlema ootusärevust ja te ei jõua teineteise lähedust ära oodata. Õhtusöögi valmistamine võib oodata.

Õhtusöök küünlavalgel

Kui kõht on eelmise nõuande jaoks siiski liiga tühi, siis kuidas oleks romantilise õhtusöögiga? Ei, see pole klišee. Valmistage maitsev õhtusöök ja nautige seda küünlavalgel. Kui te kumbki köögis kulbil ja visplil vahet ei tee, siis minge restorani kohtingule. Magustoit tellige kahepeale.

Kutse tantsule

Lükake diivan ja laud kõrvale, pange Barry White`i plaat mängijasse, kustutage tuled ning tantsige ennastunustavalt nagu värskelt armunud. Romantilist meeleolu aitavad üleval hoida küünlad, mis teil õhtusöögi ajast niikuinii põlema jäid.

Vallatlege vannis

Laske vann vett täis, lisage ohtralt vannivahtu, süüdake mõned küünlad, haarake pudel veini või šampust kaasa ja lõõgastuge koos. Mis saaks olla parem punkt pikale töönädalale?

Minge tagasi teismeikka

Mäletate veel pudelimängu või “tõde ja tegu”? Aga stripp-pokkerit? Tõestage endale, et teist pole saanud igavad täiskasvanud ja pange teineteist proovile.

Lööge end üles

Isegi kui teil pole plaanis välja minna, pange ikka teineteise jaoks kenamad riided selga. Kujutle kallima üllatust, kui tavapäraste karvaste sokkide ja ruuduliste pidžaamapükste asemel (me kõik teame, et sa vahetad koju jõudes kontoririided nende vastu!) ilmud tuppa liibuva kleidi ja seksikate kontsadega.

Allikas: allwomenstalk.com