1. Seksikas pesu

Vaheta jõuluajal oma mugavad puuvillased aluspüksid millegi seksika ja pitsilise vastu välja. Usu, see on parim kink, mida sa oma mehele sel aastal teha saad!

2. Initsiatiiv

Selle asemel, et oodata, millal mees sind kättpidi voodisse veab, tee seekord ise asjaga algust. Tema pühadeaeg ei saa sel juhul paremaks muutuda.

3. Eelmäng

Alusta eelmänguga juba varakult. Miks mitte teda ämma-äia juures laua taga istudes salaja oma varbaga laua all hellitada? Ta läheb peast täitsa pööraseks! Sina aga ole ettevaatlik, et su varvas ikka mööda õige inimese jalga liigub.

4. Spontaansus

Ära ole rutiinis kinni! Pühad on aeg improviseerimiseks — üllata oma kallimat igal hommikul ja õhtul millegi uue ja põnevaga.

5. Ulakas kõnepruuk

… või siis vähemalt mõni mõnulev oie sel ajal, kui te parasjagu hoos olete!

6. Oma nime kuulmine

Meestel on selle oma nime kuulmisega mingi tõsine värk. Seda eriti seksi ajal. Seega, ära ole häbelik ja kiida oma kallimat!

7. Turvalisus

Üheöösuhted on jõuludel vägagi levinud. Keegi aga ei taha ärgata nädal hiljem teadmisega, et nad mingi jubeduse endale külge korjanud on. Seega — ära unusta turvaseksi!

8. Valmisolek kõigeks

Olgu need siis rollimängud või uued poosid, katseta uut ja põnevat!

9. Huumorimeel

Ja kui selle suure katsetamisega midagi nihu peaks minema, siis ei pea tervet päeva nurgas konutama ja häbenema. Seksi juures on väga oluliseks osaks ka huumorimeel. Miski pole hullem, kui nuttev ja tujust ära naisterahvas.

10. Sinu orgasmid

Usu või ära usu, aga mehe jaoks on sinu orgasmini viimine väga oluline. Ja kui te kahekesi jõuluajal sellesse õndsusesse jõuate, siis on ta sama õnnelik kui laps, kes kuuse alt kommikarbi leidis.

Allikas: Women’s Health Magazine