1) Ole positiivne — armasta ennast! Kui vaja, pane selga oma seksikaim pesu ja kiida oma ilu peegli ees! Võid ka näuguda või uriseda, kui see raputab sind lahti negatiivsete mõtete köidikutest.

2) Avasta oma erogeensed tsoonid — tõtta poodi ja osta sekslelu, mille erinevad vibratsioonimustrid ja — tugevused viivad Sind uuele põnevale ekskursioonile vaagna sügavustesse!

3) Hari ennast — võta kätte mõni seksiõpetuste raamat ja uuri, kust saab alguse Sinu iha ja milliseid käänulisi teid pidi see orgasmini viib. „50 halli varjundit“ ei ole kindlasti raamat selle jaoks.

4) Ole kohal — vaata silma, naudi hetke, hinga! Homse toidunimekirjaga jõuad ka homme tegeleda.

5) Räägi seksist oma partneri ja sõpradega — räägi sellest, mis linade vahel rõõmu teeb ja ära pööra tähelepanu halvale. Nii suureneb Su enesekindlus seoses seksiga. „Seksi ja linna“ ju oled näinud?!

6) Sukeldu seksuaalfantaasiasse, kaasates aksessuaare ja kostüüme. Mängimiseks pole kunagi liiga hilja!

7) Loobu kahjulikest harjumustest nagu alkohol ja tubakas — lisaks kõigele muule hirmsale mõjuvad nad pärssivalt ka seksuaalsooritustele.

8) Vaata üle oma menüü, et suurendada isu seksi järele — suurenda antioksüdantide hulka: pähklid ja šokolaad on siinkohal täiesti õigustatud!

9) Tee nimekiri asjadest, mida soovid kogeda: rinnanibuorgasm, anaalseks, telefoniseks, toidumängud, roll seksika politseinikuna, seks magamistoa aknal uudistavate naabrite silme all. Pane fantaasia tööle!

10) Hoia end vormis LOE: Treeni tupelihased trimmi!