1. Ta vajab taastumiseks põhimõtteliselt samu vahendeid nagu professionaalne sportlane ehk kui ta joob pärast seksi ära terve pudeli taastavat jooki ja hõõrub külmageeli oma liigestele, oli kogetu päris intensiivne.

2. Ta saab seksi ajal mitu orgasmi ja see on väga muljetavaldav. Seda võiks võrrelda sellega, kui mees jookseb ära maratoni ja lõpus tunneb, et ta võib kohe otsa veel uue maratoni joosta.

3. Ta jääb kohe pärast seksi magama. Usu või mitte, aga tegemist on komplimendiga, sest ta on lihtsalt nii väsinud ja õnnelik ning uinub tänu sellele hetkega.

4. Ta on valmis sinuga magamiseks ka tormi trotsima. Kui linnas kuulutataks välja hädaolukord, aga tema on valmis jätkuvalt riskima ja sinu juurde tulema, pidi eelnev kogemus olema ikka kuradima hea.

5. See kestab pausideta kaheksa tundi. Kas tead, et öeldakse, et pitsa on nagu seks, sest ükskõik, kui halb pitsa ka poleks, on ta ikka hea. Aga me ei tea küll kedagi, kes oleks halba pitsat suutnud kaheksa tundi järjest süüa…

6. Ta ütleb sulle otse, et see oli tema elu parim seks. Miks ta peaks valetama?

7. Tal on pärast seksi lai ja natukene isegi hirmuäratav naeratus näol. See ei saa olla teeseldud naeratus, vaid pigem ikka naeratus sellise mehe näol, kes koges just oma elu parimat seksi.

8. Te vaatate ta lemmikfilmi ja sa hõõrud end tema vastu, aga ta ei peata sind, sest kohe tuleb filmi parim stseen.

9. Ta ei ürita kunagi eelmängu vahele jätta, sest ta tahab nautida igat sekundit.

10. Sa oled teda korduvalt proovile pannud ja uusi asju katsetanud. Oled õpetanud talle mõned suurepärased poosid ja tutvustanud talle ka erutavaid fantaasiad.

11. Ta oli viis minutit tagasi veel neitsi. Noh, kuna tal puudub eelnev kogemus, siis hetkel sina oledki tema parim. Palju õnne!

Allikas: Cosmopolitan