1. Pööra oma välimusele rohkem tähelepanu — kui tunned end värvitud ripsmete ja õhetavate põskedega kaunimalt, siis miks mitte ka kodus natuke meiki kanda?

2. Unusta need kodused nädalavahetused, mil sulle meenub šampoon alles esmaspäeval enne tööleminekut. Kui su juuksed on puhtad ja lõhnavad hästi, tahad sa ka oma meest rohkem neid katsuma ja hellitama.

3. Miks mitte sõita väikesele puhkusele? Ka nädalavahetus linnast väljas võib mõjuda tõeliselt intiimselt ja mõnusalt ja paljud tunnistavad, et seks on just puhkuse ajal mõnusaim.

4. Puuduta end rohkem. Kreemita end pärast pesemas käimist aeglaselt ja pealaest jalatallani — niimoodi end õrnalt hellitades ja masseerides tuleb seksiisu kiiresti tagasi.

5. Ära karda muutusi. Katseta teistsugust lainerijoont või huulepulka või vii juukselahk teisele poole. Väike muutus teeb egole pai.

6.
Proovi kanda rohkem nööpidega riideid. Hiljem nööpe ükshaaval valla lastes on see nagu ministriptiis, mis viib mõtted argimuredelt kiiresti eemale.

7. Loe midagi nurjatut. Hetkel on populaarseimaks naiste “paturaamatuks” E. L. Jamesi “Halli viiskümmend varjundit”. Seda lugedes tekib sul kohe kindlasti isu pisut vallatusi teha.

8. Unusta mõneks ajaks oma ihukarva hästiistuvad ja kõhtu trimmivad alukad ja kanna pesu, milles sul poleks piinlik vahele jääda.

9. Kui oled oma rinnad unustanud, säti need korralikku push-up rinnahoidjasse ja lase neil taas pluusikaeluse vahelt välja piiluda.

10. Millal sa viimati flirtisid? Väikesed nurjatud vihjed mehele kütavad teie mõlema kire kiirelt üles!

11. Mine trenni! See tunne, mis tekib pärast tõhusat trenni ja värskendavat dušši on uskumatult mõnus ning et sa oled just oma figuuri nimel vaeva näinud, tahad sellega kindlasti ka juba oma mehe ees eputada, isegi kui tulemusi veel näha pole.

12. Mine sõbrannadega välja. Olles end üles löönud, sõbrannadega sädistanud ja mõned kokteilid võtnud, tunned end kindlasti vastupandamatuna, nii et mis saaks olla parem kui pärast tüdrukuteõhtut oma mehe juurde minna?

Allikas: redbook