1. Su magamistuba näeb välja nagu kontor
Miski ei tõmba tuure maha kiiremini kui meenutused stressirohkest tööst, seega hoia arvuti, telefon ja tööga seotud paberid magamistoast hästi kaugel!
Magamistuba olgu ainult magamiseks (ja muidugi tead-küll-milleks), seega harjuta kiiresti endal küljest komme kohvitassiga voodisse ronida, et veel viimased kiired tööasjad ära teha. Dokumentide ja aruannete asemel pane öökapile vana hea Kamasuutra ning lugege seda kallimaga teineteisele vaheldumisi ette.

2. Sulle ei meeldi suuseks
Ei pea vist selgitama, miks see kiretapja on. Pole veel nähtud ühtki meest, kellele ei meeldiks suuseksi saada ja teha ja kui sina seda oma kallimale ei paku, on ta tõenäoliselt üsna õnnetu.

3. Hüppad voodist välja kohe, kui tegu on tehtud
Me teame, et sa tahaksid end puhtaks pesta, kuid sa ei pea sekund pärast orgasmi püsti kargama ja vannituppa jooksma. Esiteks jätab see su kallimale mulje, et tegite just midagi rõvedat ja räpast. Teiseks (usud või mitte) - mehed naudivad seksijärgseid embusi ja hellitusi.

4. Käid kodus ringi pikkades ruudulistes pidžaamapükstes
Su mees paneb kohe tähele, kui sa ei viitsi tema jaoks enam kena välja näha! Pööra oma välimusele tähelepanu ja ära muutu liiga laisaks ja mugavaks. Muidugi ei tähenda see seda, et peaksid igal õhtul võrksukkades ja punases negližees ringi patseerima, kuid vähe viisakamad/seksikamad kehakatted kui väljaveninud pidžaama võiksid endale hankida küll.

5. Räägid pidevalt, mida su eks voodis tegi
Meeste sõnul on see kõige hullem asi, mida sa üldse teha võid. Ükski mees ei kannata võrdlust oma võistlejatega, ta ei taha neile isegi mõelda, seega hoia oma suu selle koha pealt kõvastu kinni ning kiida oma kallimat taevani!

6. Su seksieelne rituaal võtab kauem aega kui akt ise
Su alasti kallim lamab voodis ja ootab sind, sina aga võtad vannitoas meiki maha, raseerid jalgu, pesed hambaid ja kammid juukseid. Mehed jälestavad seda! Seks on nende jaoks prioriteet ning nad eeldavad sama ka sinult. Kui su ilurituaalid võtavad nii kaua aega, tapab see igasuguse isu täielikult.

7. Seksist on saanud rutiin
Paljud paarid, kes on kaua koos olnud, langevad rutiini halastamatusse lõksu ja naudingu ning mängu asemel kordavad õhtust õhtusse ühte ja sama tegevust. Igasugune mäng, lõbu ja üllatus on kadunud, järele on jäänud vaid tuim nühkimine. Võta end käsile, naine, murra rutiinist välja ja näita talle, et oled tõeline seksimiisu!

8. Sa ei võta kunagi ohje enda kätte
Ei ole ju aus iga kord oodata, et mees kogu töö ise ära teeks. Ja mehed kurdavad väga tihti, et naine ei algata seksi kunagi, lebavad voodis vaikselt ja kannatavad kuidagi asja ära. Mehed tahavad samuti olla ihaldatud ja tahetud, haara härjal sarvist ning murra oma mees maha!

9. Sa käitud nii, nagu seks oleks suur teene
Me teame, et sa oled väsinud, kuid ära jäta talle muljet, et oled hea ja lahke naine, tulid talle vastu, lasid tal "ära seksida" ja nüüd peaks kõik korras olema. Halastusseks ei ole kunagi kellelegi kasuks tulnud ning ükski mees ei taha teada ega tunda, et teda lihtsalt "ära talutakse". Kui sul ei ole tuju seksida, ütle talle seda, ära hakka näitlema.

10. Sa põed oma välimuse pärast
Sa tead, et su kõhuke ripub üle püksiserva, reied sarnanevad apelsinikoorele ning põse peal on vistrik. Teda sellised pisiasjad ei huvita, ta ei pane neid kirelõõmas tähelegi! Õpi end armastama ning oma ebakindlustest üle saama - enesekindlus on seksikas!

11. Sa ei anna tagasisidet
Kui sina seksi ei naudi, ei naudi seda ka su partner. Kui annad alla ja ei viitsi enam naudingu nimel vaeva näha, saab mehe ego suure hoobi. Ära hoia suud kinni, räägi talle, mis sulle meeldib, mis mitte, mida võiks ta teisiti teha, kuidas sulle elu võimsamat naudingut pakkuda. Ta oskab su soove hinnata ja talitab su nõuannete järgi hea meelega.

12. Su mehel kaob huvi
Armunud mehed on alati seksiks valmis. Huvipuudus näitab, et teie seksielu ei paku talle eriti midagi ning tema huvi sinuga seksimise vastu kaob.

13. Sa ei tee seksi ajal ühtegi piiksu
Seks haudvaikuses on tõeline kiretapja. Kui sulle meeldib, mida su kallim teeb, anna talle sellest teada! Sa ei pea oma kisaga naabreid üles ajama, kuid mõned oiged ja mõnumõminad annavad mehele märku, et ta on õigel teel.

14. Oled kähkuka-kuninganna
Kähkukad on aeg-ajalt täiesti asjakohased, kuid mitte iga päev ja iga kord. Seks peaks olema lõbus ja mõnus, seega võiks see kesta nii kaua kui vähegi võimalik. Selle asemel, et täie tambiga finiši poole kihutada, õrrita, mängi, naudi, muuda tempot ja pane kõik oma oskused mängu, et järgmisest korrast tuleks elu lõpuni meelde jääv seksimaraton.

Allikas: iVillage