1. Osta väikseid musti riideid. See on teada, et väike must kleit on hädavajalik ese iga naise riidekapis. Hädavajalikke musta värvi asju on veelgi, näiteks pitspesu.

2. Kanna riideid, mis ütlevad: hellita mind. Siid, kašmiir, seemisnahk, kunstkarusnahk…

3. Kasuta silmapliiatsit. Kergelt suitsused silmad teevad sind seksikamaks. Ei usu? Proovi ja vaata siis ennast hoolikalt peeglist.

4. Hoolitse oma käte eest. Maniküürist on saanud oluline võrgutamisrelv. Kui käed on kaunid, saab iga liigutus, mida käsi teeb, võrgutavaks; kõik, mida puudutad, hakkab lausa hõõguma.

5. Kaunista juuksed õitega. Kõige paremad on freesia ja jasmiin. Lõhn on ligitõmbav ja isuäratav, ja vaatepilt samuti.

6. Kanna punast värvi riideid. Punane on valitud põhjusega stopptuleks. See värv lihtsalt tõmbab tähelepanu. Pane selga punane kleit, jalga punased kingad, tegelikult kanna ükskõik mida punast ja sa tunned ennast hõõgumas.

7. Värvi tema nähes huuli. See on n-ö vana kooli nipp, millele vastu panna suudavad vaid väga vähesed mehed.

8. Kanna loomamustreid. Isegi väga väikeses koguses — leopardimustriline sall, sebratriipudega rätik — muudavad need sind veidi metsikumaks.

9. Pane selga peente õlapaeltega liibuv topp. Rinnahoidja võid ka ära võtta… Ja siis vaata, kuidas ta püüab silmi sinu pealt ära saada.

10. Proovi mehe riideid endale selga. On ju kena, kui naine käib ringi mehe valges päevasärgis? See kontrast karmi terava krae ja pehme lõua vahel… Ja särk on just nii pikk, et katta kinni hädapärast vajalik ja mitte millimeetritki rohkem. Raske öelda, miks mees nii pöördesse läheb, kui naine tema särgi selga paneb. Aga ta läheb.

11. Üllata teda, kandes sukahoidjat. Sa polegi seda kandnud pärast ühte meeldejäävat korda? Las ta näeb seda uuesti… sest see muudab su 1940ndate femme fatale´iks. Kui veedate koos väljas õhtut, libista mehe käsi oma seeliku all salaja piisavalt kõrgele, et ta saaks aru — sa kannad sukahoidjat. Müsteerium algab…

12. Pane ühel ööl kaela kommidest kaelakee ja ütle mehele, et see on tema magustoit.

13. Aja oma juuksed sassi. Pisut sasitud soeng toob rohkem välja su metsikuma poole.

14. Kanna kõrgeid kingi — ja mitte midagi muud. Lahti riietudes võta seljast kõik riided, kuid jäta kõrge kontsaga kingad jalga. Kõnni rahulikult ringi, nagu ei viitsiks neid jalast visata. Vaata, kui kaua aega suudab mees käsi sinust eemal hoida.

15. Kanna siidkombineed. Kuigi siidkombineed jäävad möödunud sajandi keskpaiga naiste garderoobi, sobivad need riiete alla endiselt hästi. Lisaks näevad need vapustavalt ilusad välja. Las see olla esimene asi, mida mees näeb hommikul sind selga panemas, ja viimane, mille õhtul seljast libistad. Niimoodi süttib romantikasäde ja tunned ennast nagu sireen helesiniselt ekraanilt.

Allikas: Redbook