* Ma näen kogu aeg sama unenägu, et olen rase ning ma ei tea, kes on lapse isa. Kuidas see võimalik on, kui ma pole kellegagi isegi mitte seksinud?

* Ma vannun, et olen kõige kiimasem tüdruk maailmas! Seda isegi siis, kui ma pole mitte kellegagi mitte kunagi seksinud.

* Inimesed vinguvad, et pole kaks nädalat seksinud. Tõesti, milline mure — ma pole mitte kunagi seksinud!

* Mu isa seletab mulle kogu aeg, kuidas tema põrutas keskkoolis tuhandeid tüdrukuid… Mina käin ülikoolis ning olen ikka veel neitsi.

* Kas ma olen ikka veel süütu, kui mu poiss ja mina “seksisime” läbi tekstisõnumite?

* Ma olen ainuke hokimängija oma tiimis, kes on ikka veel süütu!

* Ma tahan hullumoodi seksida, aga ise pole kedagi suudelnudki! Kuidas kurat see võimalik on…?

* Kas tüdrukud arvavad, et süütu noormees on imelik?

* Ma olen 21-aastane tütarlaps ning siiani süütu. Ma näen küll kena välja, aga minu lame rind teeb mind ebakindlaks. Ilmselt on mul kõige väiksemad rinnad maailmas!

* Terve kool arvab, et ma olen lõdva püksikummiga, tegelikult olen aga süütu. Kõik räägivad minust, aga kui aus olla, siis mulle meeldib see!

* Inimesed on üllatunud, kui kuulevad, et ma olen ikka veel süütu. Nad ütlevad, et see on võimatu, sest ma olen kohe eriti atraktiivne!

* Telefonis võin olla tõeline seksikiisu — suudan mehel erektsiooni tekitada sekundiga. Päriselus olen väga häbelik, ma ei ole mitte kunagi kellegagi voodisse jõudnud.

* Ma olen 23-aastane mees ja ikka veel neitsi!

* Ma pole mitte kunagi kellegagi seksinud, aga teistele ütlen, et olen.

* 18, meessoost ja süütu… Kõik, millele ma mõelda suudan on seks ja seda ka kõige ebanormaalsemates kohtades. Ma olen alati kiimas!

* Kunagi ütlesin teistele, et ma olen süütu, sest see on minu enda otsus. Tegelikult ei olnud mul lihtsalt võimalust, et selle asjaga ühele poole saada. Vahepeal on palju vett merre voolanud ning olen ikka veel süütu. Ma usun, et kusagil on olemas see õige poiss, kellega minu esimene kord saab olema tõesti eriline.

* Minu vanemad ja sõbrad arvavad, et olen hetero ning et mu vallutuste nimekiri on üüratu. Tegelikult olen 25-aastane süütu gei.

* Nõme, et ma olen ikka veel neitsi, aga ma tunnen, et oleksin voodis hea, sest ei väsiks enne, kui naine on täielikult rahuldatud.