1. Ta eeldab, et sa teeksid talle suuseksi, aga tal pole plaaniski samaga vastata. Teisele inimesele mõnu pakkuda võib olla ka sulle endale meeldiv, AGA see kõik muutub, kui mees on tobu, kes hoolib ainult iseendast või on liiga laisk või lihtsalt ei soovigi sulle ka mõnu pakkuda.

2. Ta tuleb iga kord, aga sina peaaegu mitte kunagi. Tema arvab, et seksi eesmärk ongi, et tema saaks orgasmi, mitte sina. Noh, patareide abil töötavad vibraatorid on ka toredamad kui sellised mehed.

3. Kui sul läheb kauem kui viis minutit, et tippu jõuda, ütleb ta, et sul on midagi viga. Sul pole mitte midagi viga! Aga temal kohe kindlasti on, kui ta soovib sinus ebakindlust tekitada ja panna sind mõtlema, et oled kuidagi ebanormaalne.

4. Seks lõppeb tema orgasmiga, kuigi see peaks lõppema siis, kui mõlemad pooled on tulemusega rahul. Tema aga arvab, et seks peaks olema nagu pornofilmid, mida ta vaatab, kus naised erutuvad kõige peale, mida mehed teevad.

5. Ta lamab seal eeldades, et sa teed talle kohe suuseksi ja siis istud kaksiraksi talle otsa, aga eelmängus on ta kohutav. Taaskord: vibraatorid on ka paremad kaaslased!

6. Ta teeb märkuse, kui sa pole end sealt alt poolt raseerinud või vahatanud, aga tal endal on seal all paks mets, sest ta usubki, et ainult naised peaksid enda karvu eemaldama. Sinu ebamugavus ei peaks olema teise inimese mugavus. Ja kui ta ei taha sinu põõsas ekselda, ei peaks ka sina seda tegema.

7. Ta ei hoiata sind enne, kui ta tuleb. Ja siis tuleb ta ootamatult sulle suhu või rindade vahele või silma…

8. Ta proovib sind ära rääkida, et te teeksite seda ilma kondoomita. Ei iial! Kui ta üritab sind sellega survestada, siis mida ta veel tulevikus sult nõuab?

9. Ta ei taha kunagi sinuga koos lihtsalt magada. Ta lihtsalt ei suuda suhtele pühenduda ja kui ta peab sinuga koos rohkem kui kolm tundi veetma, läheb ta kohe paanikasse.

10. Ta eeldab, et sul on seksituju iga kord, kui temal on ja kui sul ongi see tuju ja sa saadad talle sõnumi, vaatab ta parasjagu diivanil mingit totrat filmi ega kavatsegi sinuga koos plaane teha.

11. Ta ei küsi kunagi, kuidas sul päev möödus. Või kuidas sul parasjagu üleüldse läheb. Ta ei kavatsegi sind paremini tundma õppida ja teda huvitab vaid see, milline sa riieteta välja näed.

12. Ta ei proovi sinu jaoks parem olla, aga eeldab, et sa proovid seda tema heaks teha. Ta teeb midagi rõvedat, näiteks läheb jõusaali ega pese end enne su juurde tulekut, aga eeldab, et sa oled jätkuvalt valmis temaga linade vahele hüppama. Ta on üks neist meestest, kes pissib duši all, kui sina ka seal temaga koos oled…

13. Sul on kahtlane tunne, et ta pole pesnud oma voodilinu sellest ajast saati, kui viimane kuninglik beebi sündis. Ta on sulle öelnud, et ta eelistab hallikaspruune voodilinu, sest need peidavad plekke paremini.

14. Ta ütleb pidevalt asju, mis sind maha teevad, näiteks: “Miks su juuksed hobusesabas on?”, “Vägev pesu! Kas täna on pesupäev?” või “Kas jälle on see nädal või mis sul viga on?”

15. Tal pole õrna aimugi, kus su kliitor asub ja ta ei kavatsegi seda leida.

16. Kui sa soovid lõpetada enne, kui ta tuleb, eeldab ta, et sa teed talle vähemalt suuseki. Ja tal on jumala suva, et ta peenis maitseb nagu kondoom ja su vagiinal on ebamugav ja sa sooviksid lihtsalt magama minna.

17. Ta survestab sind pidevalt anaalseksi, kolmeka, seksiga päevade ajal või mõne muu viisiga, millest sa huvitatud pole ja oled seda talle juba korduvalt ka öelnud.

18. Ta pole kunagi sinuga kaisutanud ja paneb magades teie vahele alati padja.

19. Ta peseb tihemini oma musti voodilinu, kui teeb sulle komplimendi. Ta ei ütle sulle kunagi, et sa näed ilus välja ega õnnitle sind tööalaste saavutuste pärast. Ja ta jätkuvalt eeldab, et sulle meeldib talle suuseksi teha…

Allikas: Cosmopolitan