Sekstooteid müüv bränd We-Vibe tõi esile viis erinevat trendi, mille puhul brändi esindaja Johanna Riefi sõnul mängib rolli eelkõige tehnoloogia areng ja lelude disain.

Need trendid on järgnevad:

1. Virtuaalreaalsus, 3D printimine ja seksrobotid

Virtuaalreaalsuse areng muudab seksimise kõigile võimalikuks, olenemata sellest, kus parasjagu viibitakse ning 3D printerid võimaldavad alustada järgneva kümnendi suurimat sekslelude revolutsiooni. See tähendab näiteks seda, et lähiaastatel on võimalik, et inimesed saavad ise endale kõige sobivama disainiga mänguasju printida, et seeläbi tõeliselt ekstreemset naudingut kogeda.

Lisaks sellele muutuvad seksnukud peagi robotiteks, kasutavad tehisintellekti ning õpivad ära, kuidas reageerida näiteks kasutaja puudutustele.

2. Keskendume meestele naudingu pakkumisele

Sekslelude tootmisel ja disainimisel on seni keskendutud pigem naistele ja nende vajadustele, aga sel aastal muutuvad populaarseks ka lelud, mis on loodud spetsiaalselt meestele. Meeste G-punkt asub teatavasti pärakus ning uued lelud muudavad selle piirkonna stimuleerimise vähem tabuks ja mehi julgustatakse aina enam seal leludega eksperimenteerima.

3. Seksuaalne mindfulness

Kaasaegses kiires maailmas julgustavad paljud heaolu eksperdid elutempot aeglustama ja praktiseerima mindfulness'i, et täisväärtuslikumat elu elada — ja seksi puhul pole see üldse erinev.

Teadlikumalt “aeglasema” seksi trend on muutumas aina populaarsemaks ning seksi õpetajad soovitavad oma tudengitel kasutada seejuures tehnikaid, mis pärinevad joogast ja mediteerimisest. Seda kõike võib proovida nii üksi kui ka partneriga, sinu valik!

4. “Reageeriv” tehnoloogia

Tavaliselt on seksleludel nupud või puldid, mis aitavad nende toimimist, vibratsioone ja intensiivsust kontrollida, aga tehnoloogia areng viib selleni, et mänguasjad hakkavad reageerima meie õrnadele puudutustele ja erutusele.

5. Kaugsuhte mängud

Ajal, mil maailm on muutumas järjest globaalsemaks, inimesed reisivad rohkem ja kaugsuhted muutuvad tavapärasemaks, ei pea me varsti lootma enam telefonidele või videokõnedele, et kirge elus hoida, vaid paarid saavad kasutada äppi, mis on ühendatud partneri vibraatoriga.

Põnev, või mis?