“Oleme naisega mõlemad 49aastased, järgmisel aastal astume koos uude ja ilusasse eluetappi, ehk ümmargune 50 on meid ees ootamas. Varsti tuleb ka hõbepulm. Meie imelised lapsed on suureks saanud, neil on juba oma elu ja kaaslased. Naudime vaikset vananemist ja teineteist.

Viimasel ajal on aga minu muidu nii rahulik ja malbe naine muutunud… ma ei teagi, kuidas seda nüüd öelda. Räpase mõtteviisiga rahutuks seksisõltlaseks?

Ta tahab aina rohkem ja rohkem seksida, ehk tema seksiisu on hüppeliselt kasvanud ja tema meelest oleks ideaalne kolm korda päevas, nagu meie suhte algusaastatel. Mina pean aga kurbusega tunnistama, et ei suuda sammu pidada. Olen pakkunud, et ostan talle vibraatori ja siis oleme kõik rahul, selle peale ta aga solvus ja nähvas emotsiooni pealt, et peab endale siis noorema mehe kuskilt hankima, kes ta vajadusi rahuldaks.

Hiljem ta küll vabandas oma emotsioonipurske pärast ja ütles, et ta ei mõelnud seda tõsiselt, aga minule jäi kurb tunne sisse. Eks ma ikka tahan oma naisega voodimõnusid nautida, aga sellise tempo jaoks ma enam võimeline ei ole.

Näha on, et naine on sellepärast rahulolematu ja õnnetu, kuid rohkem see pole meile jutuks tulnud. Üritan talle rohkem läheneda, aga ta muutus peale seda jutuajamist külmaks ja nüüd ma olen segaduses. Ei tea, kuidas edasi toimida.

Allikas: The Sun