1. Täiskasvanute tõde või tegu

Küsi talt näiteks, milline on ta suurim seksuaalne fantaasia või kõige kuumem koht, kus ta kunagi on seksinud. Tegude tegemisel pidaga meeles, et väljuksite oma mugavustsoonist, näiteks tee talle striptiisi või proovige mõnda uut sekspoosi.

2. Strippari Twister

Sul on nooruspõlvest kodus Twisteri mäng? Mängige seda nii nagu tavaliseltki, aga kui kumbki teist kukub, peab ta ühest riideesemest loobuma. Teid ootavad ees mitmed paindlikkust nõudvad poosid!

3. Kindu äpp

Laadige alla Kindu äpp, mis on mõeldud selleks, et paarid saaksid teineteist avastada. See on ideaalne rakendus just neile, kel on keeruline teineteisele oma suurimaid soove väljendada.

4. Joonistage fantaasiaid

Joonistage teineteisele pilt sellest, mida te sooviksite koos teha ja kui teine inimene suudab ära arvata, mida sa silmas pidasid, siis tehkegi seda! Ja kui ta ei arvanud ära, võite ikkagi seda proovida.

5. Katsetage rollimänge

Sulle meeldis lapsena end kellekski teiseks riietada? Aga sama asja võite ju ka täiskasvanueas teha. Muretsege endale lõbusad kostüümid ja aksessuaarid ning viige täide oma kõige kummalisemad fantaasiad.

6. iKamasutra äpp

Kamasutrast inspireeritud mobiilirakendus jagab sinuga üle saja sekspoosi üheksas eri kategoorias, mille hulgast endale meeldivaimad välja valida valida ja katsetada.

7. Silmad kinni!

See on üsna klassikaline mäng. Siduge kordamööda teineteisel silmad kinni ja puudutage ning suudelge siis teist sealt, kus parasjagu tuju on. Lõpetada võite alles siis, kui üks teist tippu jõuab.

Pole tänu väärt!

Allikas: Scary Mommy