Masturbeerimine on suurepärane stressileevendaja, kuid lisaks sellele on eneserahuldamisel veel palju positiivseid jooni, mistõttu võiks iga inimene sellele vahepeal aega pühendada. Just nendel põhjustel võiksid sa juba täna ette võtta avastusretke oma kehas:

1. Peale seda tunned sa end võimsana ja õpid ka oma keha rohkem tundma

Paljud naised arvavad kahjuks siiamaani, et eneserahuldamine on häbiasi ja seda ei tohiks teha. Seda harrastades tunnevad nad end süüdi. See aga ei tohiks nii olla. Lase oma hirmud vabaks ja naudi enda keha, õpi seda tundma. See avab tulevikuks tee veelgi imelisematele naudingutele.

2. Sa saad aru, mida sa voodielult tegelikult ootad

Kui sa ei tegele masturbatsiooniga aktiivselt ega naudi ka väga oma seksielu, jääd sa paljust ilma. Selleks, et tunda voodis koos teise inimesega sügavat naudingut, on sul vaja kõigepealt ise selgeks teha, millised on sinu mõnupunktid ja kui tugevat stimulatsiooni sa vajad.

3. Masturbatsioon vähendab stressi

Juba see on ideaalne põhjus, miks peaks iga inimene aktiivselt eneserahuldamisega tegelema. Kuna me elame praegu nii kiirel ajal, kus iga töö- ja pereasi tekitab inimestes stressi, on vaja seda ju kuidagi maandada. Ja mis oleks parem, kui väike õhtune episood iseendaga.

4. See on naturaalne valuvaigisti

Kui sul valutab kuskilt ja sul on kasvõi natukene aega, ei ole mõistlik kohe ravimite järele tormata. Lõõgastu, lõdvestu ja mõtle millelegi, mis sind erutab. Lase oma kehal sulle öelda, mida ta vajab. Hellita ennast ja avastad ühel hetkel, et valu ongi kadunud.

5. See aitab sul magama jääda

Kui sa tunned mõni õhtu, et sa ei suuda kuidagi uinuda, siis eruta ennast natuke ja rahulda ennast. Kui sa koged orgasmi, tuleb uni palju kiiremini. Mõtle meestele — iga kord peale orgasmi saamist tahaksid nad rahus magama jääda. Ehk toimib see ka sinul.

6. Masturbatsioon parandab vereringlust

Orgasmiga liigub palju verd sinu intiimpiirkonda. See on eriti vajalik menopausis olevatele naistele, sest menopaus muudab seksi paljudel naistel valulikuks tupekuivuse tõttu. Kui sa oled keskealine naine, siis see põhjus on justnimelt sulle!

7. Sul tekib suurem seksiisu

Kui naine on pikka aega kuival olnud, siis paljud naised ei tunnegi enam otsest vajadust seksi järele. Kuid siis hakkab paarisuhe kannatama. Anna endale aega, silita ennast ja õpi end orgasmini viima. Siis tekib sul uuesti suurem isu vallatusteks.

8. Seks elukaaslasega muutub järsku palju paremaks

See on üpris loogiline põhjus. Ennast rahuldades õpid sa end palju paremini tundma, mistõttu oskad sa ka voodis rohkem oma meest juhendada. Mees on ka kindlasti rahul, et tal on nüüd suurem võimalus sulle mõnu pakkuda.

9. Masturbeerimine muudab sind rõõmsamaks

Orgasmi saamine vabastab kehas õnnehormoone, niiet miks mitte rahuldada ennast mõnel raskel ja vastikul päeval. Sa tunned ennast peale seda palju paremini. Motivatsioonisööst on peale orgasmi saamist lausa garanteeritud.

Alllikas: Prevention