Doktor Ruth Westheimer on 91aastane särtsakas naine, kes ei häbene rääkida seksiteemadest nii, nagu need on. Tihti kirjutab ta Twitterisse mõtteavaldusi nagu näiteks: “Ainult üks kord anaalseksi proovida on sama nagu käia üks kord Tijuanas ja öelda, et oled käinud Mehhikos.”

Ta tahab, et inimesed ei häbeneks seksist rääkida ja sel teemal arutleda. 40 aasta jooksul on ta kaitsnud geimehi AIDSi paanika ajal, öelnud meestele, et suurus ei loe ning julgustanud naisi saama rohkem orgasme ja sellel teemal rääkima.

Ta kaotas oma vanemad 10aastaselt, kui ta ema ja isa hukati gaasikambris, ta ise pääses napilt surmasuust Iisraelis snaiprina sõdides ja on tänaseks olnud abielus kolm korda ning nüüd on ta tuntud seksi eksperdina. Oma kireva elu jooksul on ta välja andnud 35 raamatut ja ühe lauamängu. Üks tema tuntumaid raamatuid on kindlasti “Seks võhikutele” (“Sex for dummies”). Samuti on ta osalenud 450 telesaates ja andnud nõu kuulsustele.

Mõned päevad tagasi andis Ruth teada, et inimesed on muutunud avatumaks ja teadlikumaks ning ei pöördu enam nii tihti tema poole küsimustega, et miks mehed nii kiiresti orgasmi saavad ja kuidas naist rahuldada. “Ajad on muutunud. Inimesed on julgemad ja uurivad ka ise rohkem,” teab Ruth. Tema karjääri algusaegadel see kindlasti nii ei olnud.

Aga ta ei ole alati nii enesekindel olnud. Ruth kaotas oma süütuse 17aastaselt kaitsevahendit kasutamata. Oma lühikese pikkuse tõttu arvas ta pikalt, et mehed ei pea teda atraktiivseks.

Tal on ka oma saade, kus ta alati rõhutab, et ta ei ole arst, vaid püüab inimesi harida teemadel, mis on pikalt tabuks olnud. Võib tunduda, et see 91aastane naine on väga vabameelne, kuid ta on üheöösuhete vastane ning toetab monogaamiat.

Nii elukogenud naise soovitusi tasub küll kuulda võtta, sest milleks häbeneda oma keha ning jääda ilma nii paljudest naudingutest?