Üks piirkond, millest sageli mööda vaadatakse, on A-punkt, mis asub G-punktist taga pool, emakakaela kohal ning see on tegelikult väga meeldiv mõnupunkt, mida stimuleerides võid kogeda midagi imelist.

Teeme selgeks, kuidas seda leida ja kuidas sellega lõbutseda:

Mine sügavale!

Kuna A-punkt asub veel sügavamal tupes kui G-punkt, vajab selle leidmine väga sügavat penetratsiooni. Kui soovid seda avastada oma kätega, ole kindel, et need on puhtad ja su küüned on lühikesed (tõsiselt ka). Kui eelistad avastada seda seksi ajal, tasuks eelistada teatud poose, mis muudavad sügava penetratsiooni lihtsamaks. Nendeks on näiteks koerapoos või ratsanik, aga üks asend muudab selle punkti stimuleerimise veel täpsemaks: anaalseks. Rääkige see partneriga läbi ja valige enda jaoks sobivaim viis.

Võta appi lelud

Nagu eelnevalt mainitud, asub A-punkt väga sügaval vagiinas, mis muudab selleni pääsemise keerulisemaks. Aga sügavaks penetratsiooniks disainitud seksmänguasjad võivad seda lihtsustada.

Ühenda oma mõnutsoonid

Oma kehal uute mõnupunktide avastamine on alati põnev, aga ära unusta ka kõike muud. Erinevate kohtade stimuleerimine muudab kogu kogemuse veelgi meeldivamaks. Seega, sel ajal, kui otsite su A-punkti, ärge unustage stimuleerida ka G-punkti. Ja aseta ka sõrm samal ajal kliitorile.

Ole realistlik

Seksides on meil oma partnerile palju ootusi, aga tegelikult on väga oluline jääda reaalsuse piiridesse. Kuigi A-punkti ei seostata sageli nii palju orgasmi ja naiste ejakulatsiooniga kui selle naabrit, G-punkti, on see siiski väärt külastamist, kui sa seal all juba oled.

Allikas: Fatherly