Raadioprodutsent kirjutab, et tal ei ole kunagi sekseluga probleeme olnud, 20ndad ja 30ndate eluaastate algus olevat tal olnud kirev ja probleemivaba.

"Eelmisel aastal kogesin ma esimest korda elus täieliku sekselu põuda. Ma töötasin naeruväärselt palju, tegin kõike korraga, üritasin elada normaalset sotsiaalelu ja pühendusin mehele, kes oli igas mõttes minu jaoks vale."

Vale mehe jättis ta maha ja üritas aasta aja jooksul kedagi uut leida, kuid miski ei toiminud ja kellegagi ta linade vahele ei jõudnud. Samuti ei olnud tal soovi kellegagi seksuaalselt eksperimenteerida. Aasta lõpus tundis naine, et enam ta ei suuda. Seda kõike oli lihtsalt liiga palju.

Jõulude ajal otsustas ta võtta kümnepäevase puhkuse ja sõita vanematekoju, et akud täielikult välja lülitada. Ta magas ennast välja, tegi joogat ja käis jooksmas.

Peale kümmet päeva tundis ta end justkui uue inimesena. Televiisorist saateid vaadates ja lõõgastudes hakkas ta järsku mehi vaadates tundma erutust, mida ta polnud tundnud ligi aasta aega. Järgnesid siivutud mõtted ja naine tundis, et ta on uuesti valmis kohtamas käimiseks.

Peale puhkust otsustas ta vähendada oma töökoormust normaalsele tasemele, ja magada iga päev korralikult. Samuti jättis ta endale rutiiniks jooksmas käimise ja jooga tegemise.

Kolm kuud hiljem tunnistab naine, et see oli üks parimaid otsuseid tema elus. Seksiisu on tal tohutu ja ta on avatud igasugusele eksperimenteerimisele.

Allikas: DailyMail