Miks ma seda teen? Mitte sellepärast, et ma tunneks mingit kohustust või et see oleks minu kui naise ülesanne, või et ma võlgneks talle midagi selle eest, et ta on meie majas peamine leivateenija. Mitte sellepärast, et ma püüan temalt midagi välja pressida (ta ei jäta mulle pärast öökapi peale sajalist).

Olen lihtsalt veendunud, et mees peab olema õnnelik ja suuseks garanteerib selle sajaprotsendiliselt. Ma teen seda, sest ma armastan teda ja tema armastab suuseksi ja nii lihtne see ongi.

Iga naine, kes on oraalseksiga tegelenud, teab, et tegu ei ole mingi eriti pika protsessiga. Mul ei ole mingit probleemi võtta päevast viis minutit, et pakkuda oma kallimale midagi, mida ta jumaldab.

Tegelikult ei pea see asi üldsegi suuseks olema! Kui sinu kallim jumaldab üle kõige maailmas võileibu, siis jumala eest, tee talle igal hommikul võikusid. Triigi ta särk ära. Osta talle ta lemmikõlut. Tee kohv valmis. Üldse ei peagi suurelt ja võimsalt pingutama, et oma kallima päev pisutki rõõmsamaks ja õnnelikumaks muuta. Meie puhul on selleks lihtsalt suuseks.

Sellel väikesel õrnusehetkel on päris võimas doominoefekt. Sa ei kujuta ilmselt ettegi, kui mõnus ja rahulik on elada koos rahuldatud mehega. Rahuldatud vanemad on palju rõõmsamad ja rahulikumad ka oma lastega, nii et sellest saab kasu terve pere. Pealegi — sage ejakuleerimine vähendab eesnäärmevähiriski, nii et tegu on ka terviseriskide vähendamisega.

Ja nüüd tasub veelkord rõhutada, et tegu on minu vabatahtliku valikuga. Ma ei tee seda siis kui ma ei taha, haigena, vihasena või tüdinuna.

Aga kui teen, siis ta teab, et see on lihtsalt üks väike südamest tulev kingitus. Selles ei ole mitte midagi alandavat või piinlikku, sest otsuse, kas tõmmata mehel püksid jalast või mitte, teen mina ainuisikuliselt. Ja see ju tegelikult annab mulle ka võimu — maailmas, mis igal sammul kahtleb mu valikutes ja võimekuses, saan ma meest rahuldades kinnituse, et vähemalt seda teen ma õigesti ja hästi.

Mõistan, et see ei pruugi kõikidele naistele sobida, aga mõtle sellele, et tegu ei ole maailma kõige raskema ülesandega (kui sulle nii tundub, mine koolitusele või leia õiged õpetused). Hommikukohv voodisse toob mehele naeratuse hetkeks näole küll, aga hommikune suuseks toob talle naeratuse näkku terveks päevaks!

Allikas: Scary Mommy