Aitab nii mehi kui naisi

Kompleks koosneb looduslikust taimede segust, sellepärast mitte segi ajada seda kuulsa Viagraga, mis on ette nähtud ainult tugevamale sugupoolele ja mille toime on palju tugevam.

Adam & Eva aitab sama hästi nii mehi kui naisi. Maka hinnalisuset räägib ka see fakt, et sajandite vältel kasutas inkade tsivilisatsioon selle harvaesineva kõrgmäestikutaime juurt kui rahaühikut.

Maka ehk mugulkress — üheaastane redist meenutav taim. Rahvasuus kutsutakse teda ka “taimeks, mis muudab pehme kõvaks”. Maka koostises on palju aminohappeid, mis on vajalikud suguhormoonide ja bioloogiliselt aktiivsete ainete (fenüülalaniin, türosiin, histamiin) tootmiseks.

Taim mõjutab tugevasti seksuaalfunktsiooni, suurendab libiidot ja üldist energiat. Maka — väga toitev, selles sisaldub palju mineraalaineid (kaltsium, kaalium, raud, magneesium, fosfor ja tsink), rohkem kui 20 rasvhapet, lipiide, kiudaineid, süsivesikuid ja valke. Maka on Euroopas sertifitseeritud taim. Maka — oluline, kuid mitte ainus kompleksi Adam & Eva tugevdav koostisosa.

Kompleksi kuulub ka žen-šen — tuntud stimulant, mis suurendab vastupidavust ja kontsentratsioonivõimet ning vähendab stressi ja seksuaalset rahuldamatust. Adam & Eva sisaldab vitamiine C, E ja B, samuti kofeiini, mis stimuleerib närvilõpmeid ja vähendab väsimust. Kofeiin varustab lihaseid suure hulga hapnikuga ja suurendab energiat. Samal ajal magneesium lõdvestab lihaseid, tsinkglükonaat normaliseerib valkude, süsivesikute ja fosfori omastamist, samuti parandab reproduktiivsüsteemi tööd.

Milliseid tegelikke muutusi Te tunnete, kui alustate selle loodusliku kompleksi võtmist?

Meestel paraneb seksuaalfunktsioon, sest makat ei kutsuta niisama „taimeks, mis muudab pehme kõvaks”! Samuti suurendab Adam & Eva tundlikkust vahekorra ajal ja pikendab erektsiooni kestust. Kui Te olete tõsiselt mõelnud lapsesaamise peale, siis ei ole vähetähtis teada, et kompleks tõstab sperma mahtu ja parandab selle kvaliteeti.

Naistel aitab Adam & Eva vältida viljatust ja suudab reguleerida naissuguhormooni östrogeeni taset. Maka suurendab libiidot ja seksapiili — isegi kui naine kasutab hormonaalseid rasedusvastaseid vahendeid. Kompleksi soovitatakse kasutada menopausi ajal — koos Adama & Evaga elate selle üle seksuaalselt rohkem rahuldatuna.

Reaalsed tulemused lühikese ajaga

Adam & Eva kompleksi soovitatakse võtta kaks või kolm korda aastas ühe kuu jooksul, üks tablett kaks korda päevas. Tablette on parem võtta hommikul ja õhtul koos suure klaasi veega.

Adam & Eva aitab parandada Teie intiimelu, mis omakorda parandab Teie elu tervikuna.

Täiendav informatsioon toote kohta www.adameva.lv

Adam & Eva seks toonik kompleks on müügil Euroapteekides.

Detsembris on toode Euroapteekides 15% tavahinnast soodsam.