Kasuta oma sõnu

Väga suur osa võrgutuskunstist sõltub sellest, kuidas sa mehega räägid. Kui oled vaikne nagu hiireke ja vaevu temaga suhtled, on sul väga keeruline teda ära võrgutada. Kui sa aga õpid õigesti flirtima, on juba palju lihtsam teda jalust rabada.

Flirtimine ei nõua sult midagi hullumeelset, lihtsalt tee järgnevat:

  • Õrrita teda ja jäta mulje justkui poleks sa temast väga huvitatud. Küsi talt näiteks: “Kas su ema ostis need kingad sulle?” või “Oled sa kindel, et sa ülikoolis käisid? Ei tundu küll nii...” Jäta aga meelde, et nende kommentaaride eesmärk on teha nalja, mitte ülbitseda.
  • Ütle talle, et teie suhe ei töötaks mitte kunagi. Aga tee seda õigesti! Näiteks, kui avastate mõne ühise hobi, ütle: “Meie suhe ei toimiks niikuinii, sest me veedaksime liiga palju aega koos ja see oleks ju kohutav!” või kui teil polegi midagi ühist, lausu: “Võin juba täna öelda, et me ei sobiks kokku, sest meil pole mitte midagi ühist.”

Pea aga meeles, et need mõlemad näited töötavad ainult juhul, kui ütled neid naljaga. Kui teed seda tõsise näoga, satub mees lihtsalt segadusse.

Riietu muljetavaldavalt

Eelnevalt mainisime, et mehe võrgutamiseks pole vaja kanda kõrgeid kontsakingi ega liibuvat kleiti ja see on täiesti tõsi. See aga ei tähenda, et ta armuks sinusse ära, kui käid ringi dressipükstes ja UGG-i saabastega. Leia kuldne kesktee!

Vali riided, milles end mugavalt tunned, aga mis samal ajal sinu seljas head välja näevad. Kui sul on sihvakad jalad, kanna näiteks hästiistuvaid teksapükse või naiselikku kleiti, millega jalgadele tähelepanu tõmmata. Sama kehtib ka puusade, rindade, kaela või mõne muu sinu kehaosa kohta, millele soovid ekstra tähelepanu tõmmata.

Ära ole kogu aeg saadaval

See on üks asi, millega väga paljud naised eksivad. Kui oled kogu aeg kättesaadav ja valmis oma tegemisi homsesse lükkama kohe, kui ta sinuga kohtuda tahab, ei jäta sa mehe silmis endast just väga huvitava inimese muljet. Ära pühenda kogu oma elu talle ja muutud ta silmis palju atraktiivsemaks. Nii klišee, kui see ka pole, inimesed kipuvad tahtma just neid asju, mida nad ei saa.

Puuduta teda

Kui tahad mõjuda kütkestavana, aga sind ei huvita, kas teie vahel reaalselt ka midagi juhtub, ära teda iial puuduta, aga noh, loomulikult sa ju tahad, et teie vahel midagi juhtuks. Seega, puuduta teda vestluse käigus võrgutavalt vaadates samal ajal talle sügavalt silma. Tehes seda enesekindlalt, mõjud vapustavalt seksikalt ja ta teab täpselt, mida sa tema vastu tunned.

Allikas: YourTango